Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok erről? (bővebben...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Van egy lány akibe szerelmes vagyok. Ezt elmondtam a lánynak is. Azt mondta, hogy van barátja és szereti őt. Azóta már elköltöztem (családi okok) és így már csak ritkán tudunk találkozni. Jóban vagyok a lánnyal, jól elszoktunk beszélgetni. Én tényleg szeretnék vele lenni. Ti mit gondoltok? Lépjek tovább vagy várjak rá?

18/F

2017. júl. 12. 07:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát lépj tovább. Ha annak a lánynak van fiúja akkor valszeg levagy tojva. Neked lesz jobb ha olyan csajt keresel akinek senkije sincs.
2017. júl. 12. 07:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Lépj tovább, ne legyél senkinek második az életében, így olyan mintha félre lennél rakva.
2017. júl. 12. 09:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Hagyd inkább,én is pont ilyen helyzetben voltam,elmondtam a lánynak,hogy szeretem de ő a barátját választotta,én még próbáltam utána is miután szakítottak de csak hülyített,végül bele törődtem még,ha rossz érzés is volt és rá nem sokra úgy alakúlt,hogy megismertem egy lányt és össze jöttem vele,hidd el,jobb ha engeded haver:)
2017. júl. 12. 10:57
 4/7 anonim válasza:
Lépj tovább.. Ne akard tönkretenni a kapcsolatát, főleg ha tényleg szereti a barátját.
2017. júl. 12. 13:09
 5/7 anonim ***** válasza:
73%
Édes jó istenem! Ha ezek a tinitörvények valóságszerűek lennének, mér rég kihalt volna az emberiség. A szerelem nem néz se istent, se embert. Ha majd VALÓBAN szerelmes leszel, kérdező, akkor nem rájössz. Nem várni kell a csajra, hanem elvenni a fiújától. Ez az élet törvénye! Egy percig se hidd, hogy ha neked lesz valakid, azt majd tekintetbe veszik más fiúk. Nem fogják. Az élet nem holdfényes lányregény. Megszerzem, aki kell nekem, és megtartom, amíg kell nekem. És itt van a kutya elásva; a megtartáson. Mert megszerezni sokkal könnyebb valakit, mint megtartani. Csábítások, bepróbálkozások mindig is lesznek. A feleségem 55 éves, de még mindig hetente feltűnik valaki, aki szeretné megkaparintani. Amíg azonban fenn tudom tartani a szerelmet benne, addig észre sem veszi, hogy létezik rajtam kívül pasi a földön. Ugyanez a helyzet a kiszemeltednél is. Ha a fiúja elég jó ahhoz, hogy fenntartsa a szerelmét, nem fogsz sikerrel járni. Ha viszont nem elég jó hozzá, akkor el KELL venni tőle a csajt, mert az evolúció ezt diktálja. Csak a legjobbak génjei jutnak tovább!
2017. júl. 13. 08:42
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mielőtt pedig a csajok sikoltozni kezdenének, sietek hozzátenni, hogy az ő oldalukról nézve ugyanez a helyzet. Ameddig fenn tudják tartani a pasijuk szerelmét, addig nyert ügyük van. Mihelyt azonban hanyagolják a dolgot, a pasi rögtön észreveszi, hogy a bérszámfejtő Gizikének milyen formás segge van, és hogy milyen csábosan mosolyog rá. A hűség ugyanis nem tulajdonság, hanem állapot. Állapot, amit fenntartunk a partnerünkben, és amit ő fenntart bennünk.
2017. júl. 13. 08:49
 7/7 anonim válasza:
Nőként írom.. utolsó válaszadóval egyetértek teljesen.
2017. júl. 13. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!