Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk egy ilyen lányról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Nem sokára a 16 leszek. Sima átlagos lánynak tartom magam. 163 cm magas 45 kg vagyok. Ez igazából így nem mond sokat, a lényeg annyi, hogy karcsú vagyok. Hát igen a mellem az egy jó A kosárra elég még csak, de végül is én így szeretem magamat. Hátközépig érő barna hajam van, a szemem színe mindig változik, hol zöld kék szürke barna és ezeknek a színeknek a keverékei.Mindig segítőkész vagyok, bármikor benne vagyok hülyeségekben. Nem mindig hallgatok másokra, nem szoktam senkit se hibáztatni semmiért. Nagyon kitartó vagyok, nem adom fel könnyen a nekem fontos dolgokat. Kiállok mások mellett is elég sokszor. Értem a viccet. Nem szoktam elmenekülni a dolgok elől, sőt ilyenkor néha elszáll valami és megmondom finomkodás nélkül a véleményemet. Ha nagyon megbántottak, hátba szúrtak nem tudok megbocsájtani, utána azok már nem is léteznek akik tették ha meg mégis, akkor nem kicsit beflegmulok. Nem vagyok sértődékeny, illetve felidegesíteni se lehet könnyen. Őszinte vagyok azokkal akik nekem fontosak, nem szoktam hátba szúrni senkit. Kívülállók szokták mondani, hogy hisztis vagyok, de nem látnak a dolgok mögé, ok nélkül nem megy sosem. Nem szoktam cigizni és inni se (lehet gáz lehet nem, majd mindenki eldönti) Nem vagyok egy egyszerű eset az biztos, de azért legtöbbször csak a jó oldalamat mutatom meg. Szeretek sportolni, szertornáztam, úsztam, szinkronúsztam, most futni járok. Tudok, illetve gyakran szoktam főzni is. Most hirtelen ennyi jutott eszembe, remélem nem lett túl hosszú.2017. aug. 1. 19:48
11/17 A kérdező kommentje:
Igen ma is megdudáltak illetve leszólítottak többször... Az oka, hogy kíváncsi vagyok, hogy látatlanban mit mondanátok.
2017. aug. 4. 21:38
12/17 anonim válasza:
Wooooo, a szemeid nagyon menők ●△●
13/17 A kérdező kommentje:
Meno, csak ha kerdezik nem tudom mit mondjak
2017. aug. 6. 18:49
14/17 anonim válasza:
Bocsi,nem akarok bunkónak tűnni,de én is pontosan 163 cm és 45 kg vagyok,és konkrétan egy csontkollekció.Téged nem szoktam ezért megszólni,mert én ezt elég gyakran megkapom?Lehet,hogy a fiúk csak nem tudták rendesen vizualizálni a képet,de ekkora súlynál ilyen magassággal párosúlva már kilátszodnak a bordák,fenék + mell pedig majdhogynem lapos teljesen.
15/17 A kérdező kommentje:
Benne is van hogy nincsen nagy mellem csak az A jott eddig ossze. Fenekem az van mint egy atlag lanynak. Es bordam kilatszodik de csak akkor ha jobban kihuzom magam. Meg szoktam kapni, hogy nagyon vekony vagyok, meg hogy at lehet rajtam latni. Ez van nem tudok mit tenni a derekam is vekony meg ugy az egesz testem. Vallam csak az uszas miatt van. A vadlim es a combom az meg a szinkronuszas miatt izmos es nem vekony. A hasamat szoktak irigyelni mert egy kockas. Amugy estenkent en is racsodalkozok hogy a bordaim milyen szepen latszodnak, sot igazabol erzodnek , koze tudok nyulni egy picit. Ez van en elfogadtam magam ugy ahogy vagyok. Most nem sportoltam a nyaron mert abba hagytam a szinkronuszast aprilisban, osszeszedtem magam egy betegseg utan aztan elkezdtem jarni atletikara. Nyaron annyira meleg van hogy nem mentrm el nehogy rosszul legyek a palyan. Na ebbol azt akartam kihozni higy furvan aprilis ota ha sportoltsm akkor heti kb 2x 2 ora futas volt suli vegeig azota semmi, igy se sikerult kicsit hiznom. Azert ne higgye senki hogy olyan durvan mint egy anorexiasnak. A hasamat nagyon szeretem de semennyire se latszik, se a csoki se a szalonna se semmi, pedig mkndent eszek mindig. Ez van ilyen alkat vagyok en tokeletesen elfogadtsm igy magam, vagy azt mondjak hogy hizni kene, de esetek tobbsegeben irigykednek hogy ok ennyire nem mint en. Bocs hogy hosszu lett. De igy tudsz viszonyitani egy kicsit
2017. aug. 6. 21:23
16/17 anonim válasza:
Így visszaolvasva,lehet hogy egy kicsit lekezelőnek tűntem,pedig egyáltalán nem állt szándékomban,pusztán csak magamból indultam ki.Néztem már több testömeg index kalkulátoron is:hol azt írta károsan sovány vagyok,hol pedig,hogy teljesen egészséges tartományba esek.Szóval már én sem tudok nagyon kiigazodni ezen.Azt viszont irigylem,mennyire egészséges önbizalmad van,valszeg ha én feleannyira lennék elégedett önmagammal mint te,több motivációm az életben.
17/17 A kérdező kommentje:
Nem voltal lekezelo. Amugy a beszolasok tobbsege azoktol jon akik nem olyan vekonyak mint te. Es amig nem mondja az orvos hogy ez igy nrm jo addig ne erdekeljen. Meg ezek s BMI kalkulatotok se az igazsagot tukrozik teljesen.
2017. aug. 7. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!