Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk egy ilyen lányról mi a véleményetek?
Az alapján amit leírtál én személy szerint úgy szoktam már kezelni az illetőt, hogy "végre nem egy ilyen kaptártudatos már megint".
Egy bizonyos rangsorolást már létrehoztál magadban az alapján amit olvastam, így el tudod magad is dönteni, hogy mi a fontos és mi nem/ki a fontos és ki nem.
Az egyetlen mondat ami igazán megfogott, engem legalábbis az ez:
"lehet gáz lehet nem, majd mindenki eldönti"
Na ez a gondolkodás nálam 11/10, magyarul az ilyen dolgokban nem mások véleményére alapozol hanem a saját döntéseidre.
Az elejéhez nem szeretnék semmiféle véleményt fűzni, mert az veled született dolog, hogy most milyen magas vagy, a súlyod, a hajad színe, a szemed színe, a lábujjkörmöd vastagsága... teljesen mindegy, a lényeg, hogy te elfogadod magad ahogy vagy, aki meg elfogad az agyilag már felnőtt, aki meg azzal tégy úgy ahogy leírtad.
-------------------
BTW, úgy ámblokk az első véleményem mi volt?
"Térképet és egy papot, AZONNAL!"
20/F
a szépség szubjektív, kinek mi
az ivós részhez meg annyit, hogy sokan csak néznek nagyokat mikor megkínálnak, hogy azzal utasítom vissza, hogy én nyilvánosan sosem. amúgy se szoktam, mivel otthon megengedik így nem vonz kicsit se, lett volna alkalmam szétcsapni magam, de nem
illetve most még beugrott olyan is, hogy ha én összeveszek fontos személyekkel, nagyon bánt a dolog és megpróbálom jóvá tenni még akkor is, ha én csak kis részben voltam.
az eddigi válaszokat meg köszönöm, jöhet még
Szerintem nagyszerű vagy, alkatra és belsőre nézve is bomba vagy, nem is értem miért gyakorin kérdezed a fiúkat, mikor biztos élőben is akadnak Rád rengetegen. :D
Tetszett, hogy sokat írtál Magadról, nem csak általános, és nem csak pozitív tulajdonságokat említettél meg, hanem a negatívakat is, ez alapján arra következtetek, hogy nyitott és őszinte vagy, ami megint csak egy plusz pont.
Ha lenne egy olyan tulajdonságod, ami egyedivé tesz, és nem minden második lányban lehetne megtalálni, akkor azt mondanám a nagyszerűnél is jobb vagy. :)
1 nyilván válaszolok, mert miért ne. Max ha olyan irányba megy el a beszélgetés figyelmen kívül hagyom.
2 nem azért írtam ki a kérdést, hogy illedelmességből azt írják rá, hogy tökéletes. Hanem mások őszinte véleménye érdekel. Meg szoktam hallgatni másokat, de nem veszem mindig figyelembe (ezt többen nem szeretik) hanem nagamra hallgatok az esetek többségében.
3 hirtelen beugrott, hogy kihagytam sokszor nézek filmet, sorozatot, zenét nem szoktam hallgatni csak nagyon ritkán. Mostanában nagyon érdekel, hogy egy sportverseny hogyan is zajlik le, ezért önkéntesnek is megyek ha lehet, pont most voltam a VBn és majd még megyek vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!