Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Káromkodós fiúk! Nektek mi a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Káromkodós fiúk! Nektek mi a véleményetek egy káromkodós lányról?

Figyelt kérdés

Az van, hogy szerelmes vagyok egy fiúba, aki káromkodik (nem is kicsit XD). És en is hasonlóképpen teszek, csak ugye lányba nyomatom XD. Nagyon ugy tűnik, hogy en is bejövök neki.

Szóval csak kíváncsiságból: káromkodós fiúk, hogyan viszonyultok egy káromkodós lányhoz?

2017. jan. 22. 18:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok káromkodós, de azért válaszolok, mert azért néha szoktam és egyre gyakrabban az ideg miatt. A lényeg, hogy gusztustalannak tartom egy lány szájából. Ha beveri a lábát és felkiált és összeócsárolja mindennek a szekrényt, akkor az rendben van. De az, hogy mindig, na az nagyon nem helyes. Alkalom adtán tényleg nem baj, mert ki kell adni magadból a dolgot, de azon kívül csak úgy versenyből nagyon nem szép.
2017. jan. 22. 18:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem jön be...

De kiszemeltedet biztos meg tudod hódítani ha 10 percen keresztül leorditod a fejét 2x ugyanazt a szót nem használva XD

2017. jan. 22. 18:57
 3/7 A kérdező kommentje:

Nyugi, azért nem minden mondatom káromkodás! 😉 Tartom a "mértéket". 😉

Igen, 2-es nagyon jo gondolat! 😂😂😂

2017. jan. 22. 19:02
 4/7 anonim ***** válasza:
2-es ez jó volt!👍👍
2017. jan. 22. 19:03
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ocsmany, gusztustalan, foleg a "gh.ci" szo hasznalata, plane egy csinos, szep lanytol. A "hallod gh.ci" megszolitastol meg a vilagbol ki tudnek rohanni. Persze nem arrol van szo, amikor ejjel ralep az ocskos legojara es akkor feluvolt, hanem pl.az altalanos bkv-zas kozben hallhato,olykor roppant szinvonalas parbeszedekrol. Eleg lelombozo, mikor egy tok jol kinezo csaj szajabol omlik a szenny.
2017. jan. 22. 19:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Ok, köszi a valaszt, akkor megpróbálom minimalizálni, vagy teljesen kiirtani a káromkodást. 😉
2017. jan. 22. 19:43
 7/7 anonim válasza:
Like az ötödik kommentelőnek! ;)
2017. jan. 23. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!