Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van a nem káromkodós, nem trágár szinonímája a 'cse. Dmeg'-nek? Lányként nem szoktam káromkodni, de valamikor mégis csak ez lenne a legmegfelelőbb szó.
Azért nem káromkodsz, mert lány vagy? Én lány vagyok, mégis káromkodom, mert egyszerűen jól esik. Olvastam egyszer valahol, hogy a megfelelő pillanatban a káromkodás kifejezetten jól esik, nem csak a lelkünknek, a testünknek is, a felszabaduló adrenalin csökkenti a fájdalmat és növeli a fizikai teljesítményt. :-) Szóval néha tényleg jól esik. Jó a munkahelyemen pl. nem, de itthon, vagy baráti körben egy b....a meg, vagy k...a életbe tényleg jól esik.
21L
Szerintem már maga a "cseszd meg!" is egy cenzúrázott változat, mégpedig a "b*szd meg!" kifejezésnek.
Szóval ezt ennél tovább szépíteni nem igen tudod.
Ez nagyjából már úgymond társadalmilag is elfogadott, például filmekben és könyvekben is sokszor ezt használják.
Én is nagyon szeretek káromkodni, itthon "élem ki magam" :D
Viszont társaságban nem igazán szeretek, akármennyire is jól esne. Magam is felkapom a fejem, ha egy lány ba.dmegol mellettem.
Mondj már egy példát, mikor lenne ez a legmegfelelőbb szó.
Szerintem nincs olyan helyzet, amit ne lehetne káromkodás nélkül kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!