Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek úgy szerelmes valakibe hogy ha csak facebookról ismerem?
Figyelt kérdés
Pár napja beszélek egy lánnyal ,de úgy érzem érzek iránta valamit , mikor meglátom hogy ír gyorsabban ver a szívem..
Ez lehetséges vagy csak plátói szerelem?
Eddig 1 lányba voltam szerelmes több éven át , míg ez a lány fel nem tűnt ..
2017. aug. 1. 10:00
1/9 anonim válasza:
remélhetőleg nem egy szemüveges pattanásos scammer! :D
2/9 anonim válasza:
Ha régóta beszélgettek,megvan a közös hang,sok a közöstéma. Akkor igen.
4/9 anonim válasza:
Nem, hiszen nem ismered. Neten sokszor teljesen más valaki, mint élőben. És nem azért, mert hazudik, hanem mert nem jön át sok minden, ami élőben igen.
Te csak a szerelem érzésébe vagy szerelmes. Beleképzelsz ebbe a lányba sok mindent, ami nincs is benne.
5/9 A kérdező kommentje:
A pár nap az olyan 4-5 nap .
Hát nem tudom, lehet hogy csak szerelembe vagyok szerelmes , de itt lakik a közelbe ..
Sok a közös ismerősünk , szóval tuti nem fake..#1 es.
2017. aug. 1. 10:43
6/9 anonim válasza:
Húsver emberbe tud csak szerelmes lenni az ember. Ami valos szerelem lehet. Ez csak virtualis kapcsolat. Ahogy elottem is irta az egyik valaszolo, ez igy nem szerelem inkabb csak fellangolas es orommel tolt fel h beszelgetsz valakivel nap mint nap. De a valos enjet csak szemelyesen tudid megismerni. Ha ugy erzed hogy igen valoban tetszik neked es talan ő is viszonozza akkor talalkozzatok es eloben beszelgessetek ne uzengessetek egymasnak plane hogy irod nem is lakik messze. Hajra sok sikert rem jol alakul majd :)
7/9 anonim válasza:
Virtuális kapcsolatba ne menj bele.
8/9 A kérdező kommentje:
Nem akarok bele menni nyugi..
Fogunk talalkozni.
2017. aug. 1. 13:04
9/9 anonim válasza:
A mai világban bármi, bármikor megtörténhet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!