Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek e szerelmes valakibe ha szinte csak neten keresztül ismerem?
Figyelt kérdés
2 éve ismerem és élőben ismerkedtünk meg de nagyon nagyon ritkán tudunk csak találkozni. Kb évente 1-2szer.2017. júl. 31. 23:13
1/9 A kérdező kommentje:
Korábban nem éreztem így csak az elmúlt fél évben kezdett valami erősödni de nem tudom, hogy csak szimpla szeretet vagy szerelem.
17/F
2017. júl. 31. 23:14
2/9 anonim válasza:
Megeshet hogy érzelmeket táplálsz személye iránt.
3/9 A kérdező kommentje:
Nyilván. Szeretetet biztosan de hogy szerelem lehet-e ez az itt a kérdés.
2017. júl. 31. 23:17
4/9 anonim válasza:
Szerintem lehetsz de így hogy nem találkoztok elmúlik ez idővel
6/9 anonim válasza:
szerelmes akár attól is lehetsz, hogy törőd veled valaki olyan akihez egy kicsit is vonzódsz. az érzelmeinket nem mi irányítjuk..:)
7/9 A kérdező kommentje:
Igen de szinte sosem találkozok vele és ez gondoltam, hogy kétséges. Vagy a szerelemhez nem feltétlenül szükséges a testi vonzódás is?
2017. aug. 1. 10:05
8/9 anonim válasza:
Szerintem abszolút lehetséges,de amint megvagy győződve jó lenne végiggondolnod alaposan,hogyan is tovább.
9/9 anonim válasza:
Hogyne lehetnél! Élőben sem a külsőségekbe szeretsz bele, hanem a belsőbe. Azt neten keresztül is meg tudod ismerni, szeretni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!