Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szerelmes vagyok egy fiúba de szerintem már nincs esélyem. Mit kellene tennem?
SZERESD MEG A CSOKIT! A CSOKI JÓ!
14 évesen szerintem még nem igazán úgy gondolkodik mint te, hogy jó volna hozzád bújni vagy fogni a kezed, légy vele sokat, ha nem tud nem akar. akkor menj oda, és mond meg neki kerek perec, hogy szeretnél vele több időt lenni, mert aranyosnak tartod ^^ csak azt nem tudod, hogy azért nincs időd rám, mert nem akarod hogy legyen mert én nem vagyok neked szimatikus, vagy csak nem gondoltad volna ezt? ^^ és mosolyogj vágj cuki szempilla rebegtetést, és vagy elfut , kifut a világból, őrülten meneköülve, vagy belepirul és a szava eláll, na ekkor fogd meg a kezét egy kézzel nyugodtan, és kiderül :3
Velem is ez a helyzet sajna.
Nekem sokat segít, hogy nyári szünet van, igy nem latom minden nap a suliban.
További módszerek: nem nézegetem a képeit, az üzeneteket, azokat a tárgyakat, amik rá emlékeztetnek, elteszem egy jo helyre, nem nézek szerelmes filmeket, nem hallgatok szerelmes dalokat. Próbálok keveset gondolni ra, ami a módszereimmel párosítva egészen jól működik.
En ezt mar nyári szünet eleje ota csinálom, es kb. július felére sikerült nagyjából a "terápiám".
Próbáld ki, tényleg hatásos! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!