Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek közeledjek, vagy inkább lépjek túl rajta?
Van egy fiú az évfolyamban,aki nekem nagyon tetszik.Írtam neki,válaszolt.Évzárón a kitűnő tanulókat kihívták(többek közt engem is),és a barátnőm mondta,hogy a fiú(mögöttünk állt az osztályuk) rákvörös volt,és a haverja elkezdte böködni.Ez szép és jó,de az állítólagos exe még mindig szereti őt(nagyon szép csaj),és sokat találkoznak nyáron.Szóval szerintetek harcoljak érte,vagy lépjek túl rajta?
13/L
Igen. Harcolni érte!!!!!
Aztán majd írd meg mire jutsz
Akkor a suliban. Ülj mellé, beszélgess vele, segíts a matekdogában stb stb...
2@-es voltam
13?
Mit akarsz 13 évesen egy fiú tol?
Csók puszi talán. De az is hülyeség. Ennyi idősen. Én végig csajoztam a azokat az éveket. És semmi érdekes nem volt ezek nem tartanak sokáig olyan stabilak mint a magyar forint! Most van egy talán jó eséllyel életem végig tartó kapcsolatom. De mi már szexuális kapcsban vagyunk. 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!