Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem ezt?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Az osszes baratnomnek van/volt már baratja... "komoly" kapcsolatuk volt... de en meg eddig se jutottam el... amikor megkerdik hogy hogyan allok a fiukkal mindig azt mondom hogy sehogy es nincs senkim! Amit nem ertek es ok sem! Nem vagyok nagy kepu de alapjabol veve eleg szep es jo csaj vagyok mindenki szemebol rengeteg fiu oda van ertem es nem tulzok! Igaz elvezem hogy tetszek nekik! Ki nem? Normalis is vagyok ami miatt megtobb fiunak tetszek... nem tulzok eleg sokan bolondulnak ertem! Remelem nem gondoljatok hogy nagykepu vagyok es ezzel felvagok!mert egyaltalan nem igy van. Annyian probaltak mar velem osszejonni de senkinel nemm ereztem azt hogy en is akarom... szoval en olyan lany vagyok aki az igazit varja persze en is voltam mar szerelmes nem is egyszer... csak nem erzem hogy keszen allok egy kapcsolatra vagy talan nem is akarok... mert a legtobb baratom fiu..es tudom milyenek... a srac akit szerettem nagyon skaig velem csalta meg a baratnojet azaz megcsokolt tudom nem helyes de mar regota vagytam ra 3 eve... az osszes baratnom mar szinte nem szuz vagy kapcsolatba van... szerintetek gaz hogy meg nem volt egy baratom sem ?2017. júl. 27. 23:56
1/2 anonim válasza:
999999999-ik ilyen kérdés. Amúgy nem,egyaltalannem gaz a lényeg az, hogy ne menj bele olyanba amit nem elvezel olyasvalakivel akit nem kedvelsz igazan. Hogyha majd lesz valami, azt ugyis erezni fogod 17/F
2/2 anonim válasza:
Ismerős szitu, idővel majd jön valaki addig is légy türelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!