Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kezdeményezzek én vagy várjam meg mire ő lép? (Ha lép) egyenkent tobbi lent
Sziasztok:)
Roviden azvan hogy van egy srac akivel par hete talalkozgatunk, mindig megoleljuk egymast es egyszer megcsokolt:) elment nyaralni es mindig irta hogy hianyzom neki es alig varja hogy talalkozzunk. Azt is mondta hogy jelenleg en vagyok a legfontosabb lany az eletebe. De valahogy megis azt erzem most mintha tavolsagtartobb lenne, (egyebkent en kezdek eleg komolyan beleszeretni) es most nemtudom hogy mit tegyek. Fiuk, ti ilyenkor azt szeretnetek hogy a lany kiontse a lelket ezzel kapcsolatba nektek? Vagy hogyan reagalnatok ha a lany bejelentene hogy szeret titeket? Ezek alapjan mennyire gondolhatja komolyam a dolgokat? 14l 16f
Ha még csókolt akkor csak tudja hogy szereted nem?
Kiöntheted baj nem lehet belőle.
Annyit fog szerintem mondani hogy Ok én is szeretlek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!