Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Beleszerettem egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Beleszerettem egy másik fiúba.

Figyelt kérdés
Van egy barátom és nagyon szeretjük egymást. 2 éve jöttünk össze de ez most mindegy. Az iskolában van egy előadás amiben persze van csókjelenet, egy fiúval amit nekem kell eljátszani. Annyiszor próbáltuk az előadást, hogy kezdek egyre jobbam beleszeretni abba a fiúba akivel el kell játszanom a szerepet. Mit tegyek?

2017. júl. 26. 19:03
1 2
 11/11 anonim válasza:

Én alapból kiszálltam volna a szerepből,b@sszák meg,ha egyszer van valakim akkor nem fogok egy fosos szerepért csókolozni bárkivel,de te tudod.

Nem értem minek is írsz ki ilyen kérdést,ha valaki olyasmit ír ami neked nem tetszik(vagy legalábbis az igazságot)akkor lehülyézed meg stb. stb. Szerintem itt mindenkinek igaza van,akik előttem szóltak.

2017. aug. 9. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!