Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nemsokára esküvőm lesz, de beleszerettem egy másik lányba?
Igen, nagy köcsögség.
Gondolom nem holnap lesz az esküvő, mondd el előtte.
Vagy annyira már nem vagy nagyfiú?
Ne az oltárnál azért!
De egyértelmű...nagy hibát követsz el ha nem szereted és mégis feleségül veszed. N
De kis mókás valaki.. ja, nem.
Nincs az a nő, akinek 1 héttel az esküvője előtt ne lenne ruhája. Szal már ezzel is bukik a remek kis történet.
Igyál még, hátha sikerül egy jobb fake kérdést összehozni. :)
Az oltárnál mondd meg, mégpedig úgy, hogy amikor megkérdik, hogy akarod-e feleségül, te felkiáltasz:
-Egy nagy lófas.zt!
És hangosan kacagva kiszaladsz.
6-os
Nekem spec az eskuvo elott egy nappal lett ruham. Akkor varrtak ram es teljesen at kellett szabni mert elrontottak. Szoval majdnem farmerban mentem ferjhez.
Ja nem, azt beszeltuk a baratnommel hogy ha minden szakad akkor az arena vagy a west end egyik bali boltjaban megvesszuk az elso feher ruhat ami jo ram.
De jo is volt! ☺
Kerdezo lehetoleg az eskuvo elott szakits. Tudod a nok varjak a pillanatot mikor a szerelmuk megpillantja oket. A ferjem majdnem sirt. Orok szep emlek marad. Ne legy taho ne vedd el tole elete egyik legszebb pillanatat amit meg massal atelhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!