Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Beleszerettem egy másik fiúba.
Nem szereted, csak az újdonság érzése. Ha a barátodat is szereted, nem hagynád ott, akkor amint tudod szakítsd meg a kapcsolatot a másik fiúval. Csak fellángolás.
2017. júl. 26. 19:09
2/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod de nem tudom hamar megszakítani mert szeptemberben fogjuk előadni és addig nagyon sokat fogjuk még próbálni.
Egy csókjelenetet minek kell 7654x elpróbálni? Azt ki hagyhatjátok szerintem.
2017. júl. 26. 19:52
Ez csak fellángolás. Megesik, meg kell szakítani a kapcsolatot minél előbb az "új" fiúval. Mindenhol.
2017. júl. 26. 19:58
5/11 A kérdező kommentje:
Nem a csókjelenetet játszuk el sokszor. Csak az is van benne. De ezen kívül sok olyan rész van benne ahol együtt kell lennünk, mint főszereplő.
6/11 anonim válasza:
Minek van egy iskolai előadásban csók? Miért vállalsz el ilyet, ha van valakid? Gondolom nem tartott fegyvert senki a fejedhez, kötelezni pedig senkit nem lehet semmire. Miért van pasid, ha ennyire nem tudsz kitartani az érzéseid mellett?
Nem tudom mennyi idős vagy, de agyilag max. 13. Mint a színészkedést, mint a kapcsolatot hanyagolnod kéne jó sokáig még.
2017. júl. 27. 13:16
7/11 A kérdező kommentje:
Kerlek szepen utolso. Agyad nem sok lehet.:)
Tudod ha "drama" tagozatra mesz suliba (igen gimirol van szo) akkor a szerepeket el kell fogadnod mert neked azt osztjak (vagy szanjak). 18 éves vagyok amugy.:) attol hogy egy embernek van baratnoje/baratja es szinesz el kell fogadnia a szerepet. Az meg hogy egy iskolai jelenetben miert van csokjelenet kulon vicces kerdes. Gondolkozz el es utana irj baromsagokat.
8/11 anonim válasza:
Nálunk is volt dráma szak mint lehetőség, és senkire sem osztottak olyan szerepet amit nem akart, intimitás egy sima semmilyen iskolai darabban pláne nem. Mert nincs értelme.
2017. júl. 27. 23:16
9/11 anonim válasza:
Mellesleg ha már a színészetet említed (mint szakma), a profi színész legalább képes megkülönböztetni a munkát a magánélettől, és nem esik bele a srácba ha van egy csókjelenet.
2017. júl. 27. 23:19
10/11 A kérdező kommentje:
Nem állok le veled veszekedni mert hülyékkel nem érdemes.:)
Kapcsolódó kérdések: