Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek se vagyok normális?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek se vagyok normális?

Figyelt kérdés

18 éves fiú vagyok és még sose volt szexuális kapcsolatom. (ez már nem jó jel, igaz?) Volt már párkapcsolatom, de az hiba volt részemről, egyébként általában csak a visszautasítás... nem ez a lényeg.

Én valamiért a fejemben nagy ügyet csináltam a szexualitásból és eldöntöttem, hogy nem érzelmek nélkül szeretném csinálni. Épp emiatt (szinte) minden barátom idiótának tart (természetesen nem mondják ki), mert szerintük "mindenki mindenkivel szexel" illetve "ilyenkor kell mindent kipróbálni" (ez utóbbit el is tudom fogadni).

Ezen felül apám is mondja, hogy nyáron lehet tapasztalatot szerezni, meg hogy mennyi nőm lehetne... Nem nagyon érti, hogy valami értelmes kapcsolatra vágynék, nem egy hónapos dolgokra. Nem is lenne sok értelme, szeptembertől úgyis új városban kezdem az egyetemet.

Azt talán még érdemes letisztázni, hogy nem vagyok se balf**z, se gyerekes (bár utóbbiakból talán nem így jön le), többnyire normálisnak tartom magam (szóval a "Fel kéne nőni!" típusú kommenteket hanyagolhatnátok, köszi).

Szerintetek se normális ez a hozzáállás? Minden véleményre kíváncsi vagyok :D

Ha az idődet pazaroltam, bocsi, ha megmosolyogtad a dolgot, egészségedre ;)

2017. júl. 24. 19:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%
Miért ne lenne normális ?Szerintem pont hogy a te hozzáállásoddal kéne mindenkinek élnie ,és nem fordítva. :D
2017. júl. 24. 20:02
 2/11 anonim válasza:
91%
teljesen normális vagy! :) az ilyen fiúkat jobban meglehet becsülni, mint azokat akik már listát tudnának írni, hogy hány lány volt már meg nekik!:--)))
2017. júl. 24. 20:16
 3/11 A kérdező kommentje:
A környezetem nem ezt sugallja, de köszi :)
2017. júl. 24. 20:16
 4/11 anonim válasza:
90%
Haver egy kis korkülömbséggel ( fiatalabn vagyok) de pont ugyan ezt érzem ... Az elvárasok azok, hogy "mindenkivel feküdj le akivel lehet mert, hogy az a menő ha már nem vagy szűz és az ha minél.hamarabb elveszted" sajnos mindenhonnan ez jön ... és ez szar ... Én is így vagyok, hogy egy felesleges kapcsolatra ami tart 1-2-3 hónapig csak dugtok, de mellé idő és pénz kidobás nem vágyom csak azért, hogy legyen sex ... ne add fel állítólag ez lenne a normális .. a legszomorúbb, azok akik azzal basztatnak, hogy nem.voltál még úgy csajjal álltalában olyanok akik a legelső csajjal akivel lehet lefekudnek az ilyen legallja rib... "mindenkivel lefekszik" csajszival ami szerintem szégyen ...szard le mit mondanak neked jobb eleted lesz ha nem fekszel le minden suttyó pi.. lánnyal :)
2017. júl. 24. 20:29
 5/11 anonim ***** válasza:
93%

Barátom, ez a normális! Én is ilyen vagyok, 20 éves vagyok és nekem sem volt még komolyabb kapcsolatom, szimplán mert nem akarok bármilyen lánnyal kezdeni semmit. Persze, kavartam bulikban néha, de azt is ritkán, mert egyszerűen nincs sok kedvem hozzá. Amikor meg nagy ritkán találkoztam olyan lánnyal, akit el tudtam volna magam mellett képzelni, mert a személyisége magához láncolt, sosem lett belőle végül semmi. Közben mellettem minden haverom folyamatosan össze-vissza kavargat mindenkivel, kevesen értik hogy én miért nem, pedig én sem vagyok balf**z, sőt, nagyon sok embert ismerek és nagyon sokan bírnak, még önbizalomhiányom sincs nyomokban sem.

Ne érdekeljen mit gondolnak a többiek, mire ők kiégnek és az idegrendszerük felét ledarálták a felesleges kapcsolatok, te ha egyszer találsz valakit, az tízszer olyan boldoggá fog tenni téged.

2017. júl. 24. 20:30
 6/11 anonim válasza:
100%

klónozhatlak?

poént félretéve pedig ez (lenne) a normális hozzáállás szerintem

2017. júl. 24. 21:15
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a szituációban csak neked van normális gondolkodásod :D
2017. júl. 24. 21:16
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Legyél büszke magadra, egy értelmes, rendes lány ezt nagyon fogja értékelni majd.
2017. júl. 24. 21:21
 9/11 A kérdező kommentje:

Rendes lányok szinte már csak az álmaimban léteznek... lényegtelen :D

Köszönöm az eddigi válaszokat :) De mindenkit a környezetemben meg tudok érteni, mert javarészt igazuk van, gondolom ők is valamilyen szinten segíteni próbálnak.

2017. júl. 24. 21:36
 10/11 anonim válasza:
Ez normális hozzáállás de szerintem a lelked mélyén ezt te is tudod.
2017. júl. 25. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!