Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol kezdődik egy normális kapcsolat?
Figyelt kérdés
Mondjuk én itt olyan szerelemre gondoltam, amiben folyamatos a viszonzás és nincs benne semmilyen lelki kényszer. Valamint a múlttal kapcsolatos emberek nem tudják befolyásolni komolyabban egy jól előrehaladó kapcsolatot. Méghozzá nem szólnak közbe jelentéktelen emberek, akik úgymond mindig vissza akarnak hozzánk térni! Jelentéktelen alatt itt azokra gondolok, akik nem voltak képesek megbecsülni egy adott embert sosem.2017. júl. 16. 22:57
1/6 anonim válasza:
Egy normális kapcsolat 3 fő dologra alapul... Szeretet, bizalom, tisztelet. Ha ez megvan, el lehet kezdeni építeni, komolyabbá tenni a kapcsolatot. Ez a kép ember akaratán múlik.
Tolakódók, múltbeli karakterek, jelenkori utálók, tapadós majmok lesznek. Ezeket ignorálni kell.
2/6 A kérdező kommentje:
Itt az az igazság,hogy az én részemről mindkét lány csak csalódott volt valakiben és mivel elég gyorsan elszakadtak egymástól barátilag vagy kapcsolatilag már fogalmam sincs,hogy mi volt kiépítve köztük. Ami súlyosan hatott rám az volt, hogy mindkettejüknek volt egy közös képe az ismerősével. Mindkettejük barátnak állította be a későbbiekben, de kiderült,hogy ennél azért több van köztük mint elképzeltem. Tehát igen az idők meg az évek ismeretsége eléggé befolyásolja két ember kapcsolatát. Sőt az alkalmazkodás is. Igazából éreztem mindkét lány részéről, hogy ez egyfajta menekülés volt hozzám..... Legközelebb meggondolom kivel állok szóba, majd talán a harmadik lesz igazi. Akivel komolyan is vehetem és nem gondolkozik a múlton talán vele kezdhetem el magát a jövőt. Én megpróbáltam a legőszintébb lenni velük, de ők mit sem adtak vissza ebből. Hazudoztak. De volt a legelső is, aki pedig megunta a várakozást. Hát egyébként rájöttem, hogy ez a szerelem téma egyébként csak is értelmes embereknek való, akik tudják értékelni egymást, megbecsülni és szeretni.Én tudtam vagyis éreztem valahogy kihasználnak engem, mert egyes lányok csak külsőre ítélnek. A szívüket nem képesek megmutatni és rejtegetik az érzéseiket. Valamelyikük mindig csak próbálkozik és ez egy idő után unalmas és borzasztó is tud lenni. Majd talán a harmadiknak adom a legnagyobb esélyt, aki nem él vissza vele. Nem lesznek előtte nekem se, illetve neki sem titkai. Talán bízok benne majd olyan erőssé válik mint egykor volt és nem lesznek olyan barátok úgynevezett viszonzatlan szerelmesek sem, akik egymást csalva csak hozzám jutnak el. Bárcsak megkereshetném az igazit, de ahhoz mindenkinek szerintem várnia kell az érzelmek kibontakozására. Illetve itt egyiküknél sem úgy volt, hogy szerelmes lettem volna beléjük. Igazából a közelben laknak mindketten, de tudtommal összefogtak ellenem. Meg alapból mindig másokkal veszik fel a kapcsolatokat, meg hát a barátok döntései alapján döntenek. Sosem hagyják hogy maguk döntsenek. Bárcsak egyszer összefuthatnék az igazival, aki úgymond a saját döntéseiből elhatározva közeledne hozzám. Nem pedig biztatásra bújna oda hozzám. Egyébként főleg a testvérek erőltetik, hogy írjon rám. Mert egyébként már több tapasztalatot is szerzett. Hát szerintem lemondok róluk és egyenlőre más vizeken hajózok tovább. Mind miért? Mert a kéréseimet arrébb dobva, mindig más véleményét tartották előbbre. Egyébként teljesen igazat adok neked, sosincs menekvés az olyanok elöl, akik csak úgy feltűnnek a háttérben.Egyébként rájöttem nem a facebookon meg ezeken az oldalakon kell megismerni egy embert, hanem önmagában a való életben.
2017. júl. 17. 22:25
3/6 A kérdező kommentje:
https://www.youtube.com/watch?v=FGdaSDwKPG8 Gyönyörű meg lenyűgöző a másik szemében lehet bárki, viszont bizalom erejét semmi nem válthatja fel. Szóval annyi ilyet látok hogy egy év után mindig mással vannak az adott személyek. Én igazából az erőteljes érzelmeket szeretném előre közvetíteni. Nem pedig olyanokat visszakapni az egyes lányoktól, hogy semmit sem szavaznak az önbizalomra. Egyikük mindig később tért haza semmi hírt nem adott magáról, sőt szerintem mindig mással tölti az idejét amíg a másikkal is így voltam. A kelleténél mindig később írt rám. Hát igen. Ez a valóság nélküli ismerkedés egy semmire való illúzió. Megismeritek egymást de a valóságban meg nem érzékelitek egymást. FACEBOOK=SEMMI ÉRTELME.
2017. júl. 17. 22:30
4/6 anonim válasza:
Egyetértek, esetleg arra lehet jó a net, hogy valakit nagyon alap szinten megismerj, majd a való életben teljesen megtudd, hogy ki ő.
5/6 anonim válasza:
Szerintem egy kapcsolatban nagyon fontos az őszinteség. Sok sikert!
6/6 anonim válasza:
Nem a tini "párkapcsolatok" kategóriában az biztos.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!