Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellenek a fiúknak a normális lányok?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, sportolok, kedves és rendes vagyok, szép is vagyok(visszajelzés, de ha írsz privátban, küldök képet), és mégsem kellek azoknak akik tetszenek, mert nem fekszem össze velük első randin. Az utolsó sráccal is ugyan ez volt, egy nagyon szép napot töltöttünk együtt, most meg közli, hogy neki olyan lány kell, akit dugni lehet. Fiúk...miért nem kellenek normális lányok?2017. jún. 4. 20:56
1/18 StayAwake...Forever válasza:
Fejezd már be istenem, annyira agyhalott vagy, mint a többi veled egykorú és idősebb, használd a nyomorult eszedet és néha vedd észre, ami körülötted, de legfőképp ami benned történik, olyan vagy, mint egy rossz bábú...
2/18 anonim válasza:
Fiatal vagy még ezen ragódni hidd el. Amúgy a mai fiataloknak más értékrendjük van és éretlenek. Hidd el eljön majd az aki tényleg értékelni fog téged. Az ilyeneket azonnal ott kell hagyni. Ha tényleg szeret a srác vagyis tisztel akkor vár rád
3/18 anonim válasza:
Na küldj egy képet és utána válaszolok.
4/18 anonim válasza:
És neked miért nem kellenek az olyan fiúk, akik nem akarnak első talin megdugni? :)
5/18 StayAwake...Forever válasza:
#4-es, mert lehet nem néznek ki elég jól. :)
6/18 anonim válasza:
Ne legyél már buta!
Még fiatal vagy, és igen találni fogsz normálisat!
7/18 anonim válasza:
StayAwake:
Na jó, de mégiscsak 15 éves. Ilyenkor még érthető, hogy ez az értékrend. :)
8/18 StayAwake...Forever válasza:
Csak az a baj, ezt viszi tovább. :/ Mondjuk valakinek így is kell élnie.
10/18 anonim válasza:
Szerintem szokj hozzá
Aki neked kell neki nem kellesz, akinek kellesz neked nem kell. Csak néha fontos lenne a felszín mögé is bekukkantani és nem a "nem néz ki jól" mögé rejtőzni...
Hidd el tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!