Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek kellenek a normális férfiak?
Azt tapasztalom, hogy az ismerettségi és baráti körömben, a ,,rossz fiúk" hamarabb találnak párt, esetleg már jegyben is járnak, mint én.
Szóval- nem dohányzom, nem iszom alkoholt, nem költök prostira, nem drogozok, van állásom (közel 10 éves munkaviszonnyal). Szeretek kirándulni, túrázni, sportolni, állítólag jó a humorom, magas vagyok. Nem járok bulizni, viszont szeretem a nyüzsgést, baráti összejöveteleket, koncerteket.
Van valaki hasonló cipőben? Nem rinyálok, csak egy kérdés tettem fel. Köszönöm.
29f
én sokaknak pont azért jöttem be, mert szerintük normális vagyok, vannak céljaim, hobbim...
pedig tök átlagos külsőm van
és van jó pár negatív tulajdonságom is...
szóval szerintem a gond nálad van, vagy mégsem vagy normális, csak azt hiszed magadról...
24F
"...esetleg már jegyben is járnak, mint én."
Figyu, ha már menyasszonyod van, akkor nem értem a kérdést:)
Viccet félretéve szerintem sokaknak egy álompasi vagy, főleg így a harmadik X kapujában. Ne foglalkozz a rosszfiúkkal, magaddal törődj. Én mondjuk magasról tennék rá, hogy ki jár jegyben, ha nekem eszem ágában sincs nősülni soha, mert irtózom a házasságtól.
Szerintem az a típus vagy, aki megpróbálhatná a netes társkeresőket(a Randivonalat ajánlom), mert neked lehet, hogy visszaírogatnának a nők, főleg, ha ilyen kirándulós, túrázós képeket is felraksz. Próbáld meg, az is egy lehetőség.(Így látatlanban megmondom, hogy szerintem az egyedülálló anyák vágyálma lennél.)
Igen, van nagyon sok hasonló cipőben járó férfi, de ők örülnének ha jegyben járnának mint te, de még annyi sem jön össze.
Ahogy írtad, a rosszfiúk hamarabb találnak párt, és hamar dobják is, mert jöhet a következő, mert az ilyen férfiak nagyon vonzóak a nőknek.
A "normális" férfiak csak racionálisan vonzóak, tudat alatt ami a "szikra"-hoz kell ott nem vonzóak, és főleg csak barátnak jók, akiknek elsírhatja a nő, hogy egy szemét rosszfiú alfahím megint megcsalta, de azért szereti és visszamegy hozzá hatodszorra is.
persze hogy hamarabb talál párt, mivel a rosszfiú rámenősebb, te meg elvárod a nőtől, hogy magától levegye a bugyit.
Nem irigykedni kell, hanem fejlődni!
5#- Köszönöm. Meg mindenkinek! A melóhelyen vannak lányok is, férfiak is vegyesen. De úgymond potenciális nincs közöttük. Vagy házas, vagy eljegyezve, már van gyerek, dohányzik, stb.
A családi hátterem eléggé kiegyensúlyozott, szüleimmel együtt lakok még, úgy gondolom normális nevelést kaptam, nincs válás, se egy rossz szó.
Társkeresőt próbáltam már, ha írtam szép, átlagos, vagy akár ronda lánynak, 100-ból 1! ha válaszolt. Abba nem igazán hiszek. A munkabeosztásom is sajnos olyan, h általában 7végén melózok, éjszaka is, tehát ismerkedési lehetőségem eléggé korlátozott, szinte semmi. (minden buli péntek, meg szombat van ugye bár). De remélem hamarosan változik a helyzet, és igyekszem alakítani..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!