Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem kellenek a fiúknak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellenek a fiúknak a normális lányok?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, sportolok, kedves és rendes vagyok, szép is vagyok(visszajelzés, de ha írsz privátban, küldök képet), és mégsem kellek azoknak akik tetszenek, mert nem fekszem össze velük első randin. Az utolsó sráccal is ugyan ez volt, egy nagyon szép napot töltöttünk együtt, most meg közli, hogy neki olyan lány kell, akit dugni lehet. Fiúk...miért nem kellenek normális lányok?

2017. jún. 4. 20:56
1 2
 11/18 anonim válasza:
90%
Én az olyanokat rühellem akik így kihasználják a lányokat, nem értem mi jó ebben nekik! Szeretni tudja nem pedig csak...szóval arra kelljen. Ne félj eljön majd aki őszintét tiszta szívből szeret tèged. 15/F
2017. jún. 4. 21:23
 12/18 anonim ***** válasza:
Jöhet kép, vajon jol látod e magad
2017. jún. 4. 21:34
 13/18 anonim ***** válasza:
76%

Ha normális lány vagy, kellenél egy normális fiúnak, csak neked nem a normális fiúk kellenek. Visszadobom a kérdést, neked miért nem kellenek a normális fiúk? Az a probléma, hogy a normális fiúk legtöbbször (tisztelet a kivételnek) nem a menő, macsó szépfiúk, hanem az átlagos kinéztűek de hát az nem sok lánynál élvez prioritást (akinek nem inge nem veszi magára). Majd amikor már eleget csalódtak, akkor beérik az átlagos fiúkkal, csak addigra már elment a hajó...

Egy normális fiú

2017. jún. 4. 21:37
 14/18 anonim válasza:
Ide is küldhetsz képet. :D
2017. jún. 5. 00:01
 15/18 anonim ***** válasza:

Én az ilyen könnyű vérű lányokkal szóba sem állok!:D

De privátban küldhetsz képet!

2017. jún. 5. 06:04
 16/18 anonim válasza:
Küldj képet, kíváncsi vagyok. :D
2017. jún. 5. 15:12
 17/18 anonim válasza:

Nem lehet hogy egyszerűen úgy öltözöl vagy viselkedsz hogy ezt az ösztön ébreszted fel bennük?15f

Amúgy ha gondolod jöhet a kép:)

2017. jún. 6. 14:34
 18/18 anonim ***** válasza:

hey baby send me nudes

Ivan, Moscow

2017. júl. 10. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!