Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez normális? Nem tudom.

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? Nem tudom.

Figyelt kérdés
12 éves vagyok(kérlek hadjátok az olyan válaszokat, hogy "ilyen idősen minek barátnő?").Szóval az van,hogy vele csak suliban találkozok,mert nem jön ki a parkba,pedig már 5-ször elhívtam fagyizni. És ez nem annyira jó,de ha szakítanák vele,akkor azt nem tudná elviselni. Szerintetek mit csináljak?
2017. júl. 18. 17:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Na ezt most nem értem... "Ha szakítanál vele" tehát együtt vagytok? Amúgy nem, szerintem nagyon fiatalok vagytok ehhez, ő még azt sem tudja mi az a kapcsolat, és ez a normális. Jobb lenne ha te is inkább még játszanál a nyári szünetben :)
2017. júl. 18. 17:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Igaza van az elsőnek, fiatalok vagytok még, ha te készen is állsz egy kapcsolatra, a barátnőd nem hiszem. Esetleg kérdezd meg hogy hova szeretne menni, vagy mit akar csinál, ha már ennyire nem akar veled menni fagyizni. Beszéld meg vele hogy sulin kívül is akarsz találkozni, meg hogy miért utasít el ennyi találkozót. 16/L
2017. júl. 18. 18:04
 3/7 anonim ***** válasza:

1. Nem nagyon értem amit írtál szóval nem hinném, hogy éret lennél egy párkapcsolatra.

2.mi lenne ha nem egy parkba hívnád?

2017. júl. 18. 18:06
 4/7 A kérdező kommentje:
Sehova nem jön el,és nemtudom miért.
2017. júl. 18. 18:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Kedves #3 valószínűleg azért nem érted amit írtam mert még neked sem volt normális, hosszútávú párkapcsolatod, és nem lehetsz több 15 évesnél. És nem is te vagy a kérdező ahogy láttam. 19/L
2017. júl. 18. 18:30
 6/7 anonim ***** válasza:
De beszéld meg vele, kérdezd meg hogy ő mit akar.
2017. júl. 18. 18:30
 7/7 anonim ***** válasza:

Szülőkkel találkoztál már? Tudnak rólad? Nem lehet, hogy a lány még a szüleinek sem mesélt rólad, mert fél a válaszuktól? :D

Kérdezz rá, de ha tényleg kapcsolatot szeretne, akkor azért egy randiba bele kéne mennie.. (18/F)

2017. júl. 18. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!