Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Mennyire toleráljátok,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mennyire toleráljátok, ha egy lány animét néz?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, és szoktam animét nézni. Nem betegesen sokat, megvan mellette a maga életem is, nem függök tőle. MondoCon-ra kijárok. Viszont már vágták a fejemhez, hogy ez baromság, és ezért nem lesz barátom.

2017. júl. 17. 10:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
14%

Csak az ilyen lányt tolerálom.

15 / F

2017. júl. 17. 19:01
 12/21 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Hiába lettem lepontozva, akkoris lehet ízlésem. Nekem olyan lány soha nem kéne, akit nem az érdekli, ami engem. Az is kizáró ok, ha nem szereti az állatokat.
2017. júl. 17. 20:14
 13/21 anonim válasza:
utolsónak igaza van kell a közös téma...
2017. júl. 18. 01:47
 14/21 anonim ***** válasza:
90%

11es, ha közös témáként nálad csak az állatok és az animék jöhetnek szóba, akkor sajnállak...

(mondom úgy, hogy mindkettőt szeretem)

2017. júl. 18. 07:25
 15/21 anonim válasza:
Ezt szerintem rosszúl csináltad, mert úgy írtad ki a kérdést, hogy témában megjelölted az animét. Ennek következtében főleg csak olyanok látják ezt akik animét néznek, ezért nem nagyon kaphatsz olyan embertől választ aki nem néz. Tehát most valószinüleg a többség azt fogja mondani hogy nem zavarna (köztük én is).
2017. júl. 18. 07:57
 16/21 anonim ***** válasza:

Nemcsak ez a 2 téma jöhet nálam szóba, de ezek pont kritikusak. Ha tetszik, ha nem, nekem nem kéne soha olyan barátnő, akivel az alap érdeklődési körünk sem egyezik. Nemhogy járni nem kéne, még barátkozni sem. Szerintem jogon van eldönteni kikkel barátkozok. Van elég lány, van miből választani, ugyanis Európában női többség van. 5 lány barátot találtam már. Ők minden követelményemnek megfelelnek. Ez kölcsönösen igaz. Olyan lány sem kéne egyébként, aki utál olvasni és közepes vagy rosszabb tanuló.

2017. júl. 18. 08:44
 17/21 MetalWolfie válasza:
Nyugi.. Ez szerintem is teljesen normális.. Az osztályomban szinte én vagyok az egyetlen aki rendszeresen nézi is.. (értsd úgy hogy az osztályban vannak olyanok akik néztek animét de soha nem fejeztek be egyet sem meg ilyenek..)és engem minden nap leszólnak ezért..😂 ilyenkor én visszaszoktam vágni nekik hogy még mindig értelmesebb mint a Valóvilág meg az ilyenek.. :) meg ne adj mások piszkálódására.. Te életed azt csinálsz amit akarsz.. :) meg lesz barátod.. Egy otaku lenne a főnyeremény talán számodra de ha megvan benned minden jó és kedves dolog akkor szerintem nem lesz probléma ezzel..😉 16/F
2017. júl. 18. 10:42
 18/21 anonim ***** válasza:
Kell közös téma az igaz, de aki ez alapján ítél meg bárkit is akár pozitívan akár negatívan az idióta.. Nekem egyedül az animés tábor aljával van bajom, a fujokkal, weabookkal, otakukkal, az erős negatívum de egyébként meg semmit nem nyom a a latban.
2017. júl. 18. 10:43
 19/21 anonim ***** válasza:
53%
Semennyire, mert utálom az animét. Azt utálom legjobban a világon
2017. júl. 19. 00:38
 20/21 anonim ***** válasza:
Én nem nezek animéket (csak az Attack on Titant, a többi nem jött be) de nem zavarna. SŐT! Közösen nézhetnénk AoT-ot!
2017. júl. 20. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!