Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire toleráljátok, ha egy lány animét néz?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, és szoktam animét nézni. Nem betegesen sokat, megvan mellette a maga életem is, nem függök tőle. MondoCon-ra kijárok. Viszont már vágták a fejemhez, hogy ez baromság, és ezért nem lesz barátom.2017. júl. 17. 10:44
1/21 anonim válasza:
Ha nem vagy weeabo, akkor nincs vele baj.
3/21 anonim válasza:
Nem zavarna sőt még tetszene is, mert én is nézek. Az meg nem igaz hogy emmiatt nem lesz barátod. Főleg ha mondoconra is kijársz, ott is ismerkedhetsz.
4/21 anonim válasza:
Ja meg persze azok monják az animére hogy hülyeség akik leragadtak a pokemonnál... :/
#3-as vagyok
5/21 anonim válasza:
Nem izgat, azt csinal a szabadidejeben amit akar, csak ne allandoan arrol beszeljen mert h oszinte legyek engem nagyon nem izgat
6/21 anonim válasza:
te el vagy tájolódva szerintem.. annyira egyszerű, hogy olyan barátot keress aki szintén néz és/vagy elfogadja.. Rengeteg fiú van aki nézi, szereti, imádja..
7/21 anonim válasza:
Szerintem tök normális ha nézi. Ez nem emberfüggö hogy most anime akkor fúj . Itt az emberi lélek számít meg hogy ki milyen viselkedésű. Hogy ha nyilván buta , tudatlan, egoista, túl szelfizös , piálós , tetoválós meh stb gondok vannak és nem tud normálisan beszélni bárkivel és ezért amimével myomja el na attól van viszontlátásra nálam. H meg kedves,lehet vele beszélni, látszik hogy minden oké akkor meglehet barátkozni. Téves aki azt gondolja hogy minden ilyen animés gyerek egy depressziós undorító állat. Az meg nincsen tisztába hogy nem a külső tényezőktől függ hanem a belső a lelki . Jó vagy rossz lehet ennyi.
8/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! :)
Azért további véleményeket is szívesen olvasok persze. ;)
Legyen szép napotok!
2017. júl. 17. 14:32
9/21 anonim válasza:
Mivel én is animés vagyok nekem bejön 😂 azzal meg ne foglalkozz ha valaki azt mondja baromság nekem is hányszor vágták már a fejemhez xd
10/21 anonim válasza:
Én is animézek, más véleménye meg nem izgat. Nem az ő élete 29\f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!