Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maradjak az exemmel, vagy próbáljam meg az új sráccal? :/
Az barátommal 1 éve vagyunk együtt, de teljesen hirtelen szünetet kért tőlem pár hónapja. Én nagyon letört voltam. Voltam pár hete egy táborban, ahol találkoztam egy fiúval. Egyik este beültünk a csapattal egy bárba és ott mi ketten külön ültünk. Nagyon jól éreztem magam vele, még soha nem beszéltem ilyen jót senkivel. Nem mondtam neki, hogy a barátommal szüneten vagyok, nem akartam hogy abba maradjon ez a dolog. Másnap este megint külön voltunk, este elkísért a koleszhoz, ahol laktam, útközben megölelt, nagyon jó volt.
A tábornak vége lett. Pár nappal később felhívott, hogy szeretne velem találkozni. Én akkor mondtam el neki a dolgot a volt barátommal. Aki már ki is szeretett volna békülni velem. A fiú azt mondta, hogy vár. Másnap felhívott, hogy elutazik hozzám, hogy meg tudjuk beszélni a dolgot. De én aznap találkoztam a volt barátommal, akivel 6 óra beszélgetés után kibékültem és haza is kísért, hogy aputól is bocsánatot kérjen. Másnap a fiú felhívott, én elmondtam neki, hogy mi történt. Este küldött nekem egy mesét, amit rólunk írt, megkönnyeztem. Nem tudom mit tegyek. Ha a volt barátom nem lenne, már együtt lennék a fiúval, de még szeretem a régit. Mi a véleményetek? Nem szeretném egyikük agyát sem húzni. (18/L)
Ejha. Elég komoly helyzetbe kerültél. Ha a helyzetedben lennék, én maradnék a barátommal. Ismerem magamat és tudom, hogy sokkal többet számítana NEKEM(!) a biztos kapcsolat az emlékekkel, közös élményekkel. Biztos vagyok benne, hogy a kialakult kötelék miatt őt választanám és nem az új, bizonytalanabb kapcsolatot.
Viszont csak a saját véleményemet mondtam el, remélem azért segített valamit. :)
Előbb vagy utóbb úgyis elveszted mind a két srácot.
A kérdés azaz, hogy te melyiket akarod később?
Ha nekünk kell választani neked akkor ott már nagy baj lehet a fejedben, de tényleg!
Régen(15 - 20 éve) egy 18 éves lány nem volt ilyen hülye mint most te, hogy idegenektől kérjen tanácsot, online akikkel még egy mondatot sem beszélt!
Én azt ajánlom neked, hogy egyszerre két KanMajommal járj, egy próbát megér, max beszopod. :) ennyi!
Ha egyáltalán elgondolkodsz azon, hogy mással legyél a barátod helyett, akkor az a legegyszerübb, hogy barátoddal inkább lezárod az egészet. Ha van egy harmadik es te elgondolkodsz rajta, akkor az egész halott.
Ha összeszednéd az új srácot, azért elötte randizgass vele kicsit, mielött rögtön beleugrassz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!