Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nektek mi a véleményetek erről?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok,a barátom 20 éves. Lassan három hónapja,hogy együtt vagyunk. Nagyon szeretjük egymást és megbízunk egymásban. Beszéltünk az első együttlétről. Azt mondta, hogy nagyon szeretné átélni velem azt az érzést,amikor teljesen az övé vagyok,és ő is az enyém. És nem,nem csak azért kellek neki. Én elmondtam,hogy úgy érzem még nem vagyok felkészülve rá teljesen,és hogy nem szeretném elsietni a dolgokat. Ő ezt megértette,és azt mondta,hogy képes várni, addig,ameddig azt mondom,hogy oké,csináljuk. Nos,én nem tudom azt,hogy mikor leszek felkészülve teljesen. Igaz,hogy félek is egy picit,de szerintem ez természetes. Azt mondta,hogy ezen nem múlik a kapcsolatunk! Addig vár, ameddig kell,bár azt is említette,hogy elég nehéz néha. De tud uralkodni magán.Szerintetek történhet olyan,hogy egy idő után megunja a sok várakozást és inkább véget vet a kapcsolatunknak?Valóban képes várni rám, akár sok időt is? Köszönöm a válaszokat! :)
2017. júl. 13. 17:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Nézd... azt mi végképp nem tudhatjuk, hogy ő tényleg teljes szívéből szeret-e, vagy csak tűrtőzteti magát, de két dolgot tarts szem előtt:

- ha ezért lesz vége, akkor nem is szeretett igazán, és talán jobb is lesz egy olyan pasival, aki maximálisan szeret.

- azért pedig butaság olyasmibe belemenni, amit (még) nem akarsz, csak hogy nehogy "megunja a várakozást". Mert akkor meg borítékolható, hogy te fogod megbánni. Főleg ha netán ennek ellenére is vége lesz.

És egy személyes vélemény: aki szeret, annak az az idő, ameddig szex nélkül van veled, nem holmi kínos várakozás. Hanem emberfeletti boldogság, hogy szeretheti azt, aki a legtöbbet jelenti neki.

2017. júl. 13. 17:23
 2/3 anonim válasza:

Kedves kerdező.

Ha igazan szeret teged/szeretitek egymást nem akadaly az ha nem szexeltek meg.

De a mai sracok tobbsegenek enyhen szolva nagyon fontos a szex.

De ha nem is olyan mint a tobbi srac szerintem 5-6hónapokat ő sem fog várni.

De ne legyen igazam.

2017. júl. 13. 17:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Baromi egyszerű. Ha szeret igen, ha nem pedig nics mit vesztened. Ebből csak jól jöhetsz ki:D
2017. júl. 14. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!