Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nektek mi erről a véleményetee...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi erről a véleményeteek? Mindenkit meghallgatnék erről.

Figyelt kérdés
Na szóvaal most voltam nyári táborbaa megismertem egy gyönyörű kedves okos lányt és nagyon megkedveltük egymást... Egesz taborbaa fogtuuk egymás kezét,csók stb.... Csomó képet csináltunk.... De a lány messzee lakik (127 km) és más országban... Nyár vegen ois uj sulit kezd meg enis... En 15 vagyok vagyis lassan már 16 ő meg 14.... Es el kellet engednem es most nagyon hianyziik... Egesz nap a kozoos kepeket nezegettem... Iruunk is meg beszeluunk napi szinten...vasarnaptool nemlatom... Van vele kozos kepeem is kint neten.... Legkozelebb jovore latjuk egymast ugyanebben a taborban... Szerintetek van valami esely arra hogy ez komolyabb legyen ilyen fiatalon? Vagy az idő segit elfelejteni?... Esetleg 1 év mulva fogok rá emlékezni? Ha esetleg van nektek is valamii ilyen sztoritok akkor szivesen meghallgatom:$ köszönöm szépen mindenki válaszát :$

2017. júl. 11. 17:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát ha nagyon nagyon szar a memoriad max akkor felejted el
2017. júl. 11. 18:29
 2/8 A kérdező kommentje:
De úgy értem hogy elfelejtem a szerelmünket... Avval tisztában vagyok hogy őt nemfogom...
2017. júl. 11. 18:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha már most ilyen kétségeid vannak az érzéseiddel kapcsolatban akkor akár már most is lehúzhatod a rolót kb...
2017. júl. 11. 19:26
 4/8 A kérdező kommentje:
Pár valaszoloo nagyon nem fogta fel hogy mit irok xD azt tudom hogy szeretem.... Aztis tudom higy nagyon hianyzik es latni akarom... De a tavolsaag... Meg az hogy nemtudom mitcsinal kivel van... Meg az hogy nemlatom elobee... Ez elszomorit... Es en nem akarok ilyen tavkapcsit....
2017. júl. 11. 19:30
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát ez attól függ te mit akarsz. Ha úgy látod reménytelen, akkor tegyél érte hogy elfelejtsd. Rossz lesz, nem tagadom, de legalább túl leszel rajta. Mert ilyen fiatalon egy távkapcsolat nem hiszem hogy működhet, főleg most, hogy új közösségbe kerültök mindketten. Persze megpróbálhatjátok, de... :/

Ráadásul bár tőle is függ, de a 14 évesek érzései képesek gyorsan megváltozni. Ki tudja, lehet, hogy végül a te érzéseid múlnak el előbb a távolság miatt. Vagy bebizonyítjátok, hogy igen is működhet ez a dolog ilyen fiatalon is.

Ezt neked kell eldöntened hogy emlékezni akarsz-e rá, vársz-e rá úgy, hogy jövő nyárig minden nap szenvedés lesz, és/vagy maga a csoda, vagy megpróbálod elfelejteni ezt az egészet és lezárod magatok között most, míg még kellemes emlék.

De mint írtam, lehet, hogy majd egyszer ő lesz a feleséged. Nem tudjuk mennyire erősek az érzéseitek, és mennyit bírnának ki.

Kis sztori pedig: 4 évig jártam ugyanabba a táborba, ahol találkoztam egy fiúval. Harmadik évi tábor végére nagyon szépen egymásra találtunk, negyedik elején viszont az új barátnőjét csókolgatta. Hát igen, ez szívás :D

Én emlékeztem rá. Most is emlékszek, de már csak a szép pillanatokra koncentrálok. :)

15L

(ha szeretnél beszélgetni erről, vagy róla, nyugodtan írj.)

2017. júl. 11. 19:34
 6/8 Nekedcsakvalaki válasza:
Tavaly volt egy (lány vagyok) barátnőm akivel nagyon jóba voltam jött is hozzánk tavaly nyáron én is mentem hozzájuk,sokat hülyültünk és majd megszakadt a szivem mikor kiderült hogy öt nem vették fel oda ahova engem.Én még 7évig oda járok abba a suliba,de ő már csak 2.Az ő osutálya suli másik felén van így nagyon ritkán találkozok vele ,sőt el is költöztek pedig nem láktak tölünk túl messze,így lett az osztályból egy barátnőm akivel csak egy utcányira lakunk és a másikra már nem is emlékszem mert egy héten vagy egy hónapban egyszer találkozunk már csak a másikkal pedig naponta,szóval,ha találsz valakit alivel jól érzed magad könnyü elfelejteni
2017. júl. 12. 12:50
 7/8 anonim ***** válasza:

Pont hogy felfogtam...

Esetleg te nem tudtad értelmezni a saját szavaid ami...

BTW, meg is válaszoltad magadnak a dolgokat a #4-es kommentben...

Innentől már magadban számolj el a dolgokkal.

20/F

2017. júl. 12. 16:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Milyen kis vicces vagy...

IQ-val dobálózni... azért mert azzal se voltál tisztában, hogy mit magyarázol...

Minden esetre gratulálok hozzá, hogy az emlékezés se megy...

"Vagy az idő segit elfelejteni?... Esetleg 1 év mulva fogok rá emlékezni?"

Erre írtam:

"Ha már most ilyen kétségeid vannak az érzéseiddel kapcsolatban akkor akár már most is lehúzhatod a rolót kb..."

Erre kontrázol a fölösleges beszólással:

"Pár valaszoloo nagyon nem fogta fel hogy mit irok xD"

Holott nem következteti ki az agyad azt, hogy a kérdésedből kiemelt szöveg azt eredményezi amit írtam elsőnek... Gratulálok!

Ezután meg ne csodálkozz, hogy úgy válaszoltam ahogy te is...:

"Pont hogy felfogtam...

Esetleg te nem tudtad értelmezni a saját szavaid ami... "

Most meg itt ugatsz privátban mert szerinted hülye vagyok holott még mindig a rózsaszín füst b*ssz* a szemed és nem látsz tőle így nem csodálom, hogy nem fogod föl mit írok és miért úgy ahogy...

Priváttal ne is próbálkozz.

Neked is csodálatos napot seggdugasz...

2017. júl. 13. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!