Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom mit érzek!?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit érzek!?

Figyelt kérdés
Február óta tetszek egy fiúnak aki egy évvel idősebb nálam. Járni akart velem de én nemet mondtam mert annyira nem is tetszett meg nem voltam vele olyan jóba. De utána elkezdtünk beszélgetni és ma már szinte mindennap irunk egymásnak. Legjobb fiúbarátomként tekintek rá. Aztán egy csajjal elkezdett járni engem pedig fura érzés kapott el. Lehet hogy féltékeny voltam vagy nem tudom csak nem akartam hogy elhanyagolja a barátaágunkat. Aztán pár nap múlva szakitott a csajjal mert kavart mással. Bevallom picit örültem neki.Egy baj van. Mostanába úgy érzem hogy többet érzek nála,de nem akarok járni vele. Olyan gondolattal játszok el hogy mi lenne ha megcsókolhatnám. Nagyon kedves és megértő és mégis a "népszerűbb fiúkhoz" tartozik. Nem tudom mit érzek vagy mit tegyek. Segitsetek!
2017. júl. 8. 16:05
 1/7 anonim ***** válasza:
59%
Akkor mi ezt honnan pic.sából tudjuk ha még te se tudod.Elárulnád?
2017. júl. 8. 16:40
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Ja, honnan ?? amúgy azt tanácsolom hogy először gondold átt ezt az egész sztorit amit elmeséltél,utána tedd fel a kérdést vagy mégjobb : te magad döntsd el hogy mit akarsz..
2017. júl. 8. 16:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem beszélj a fiúval. Lehet hogy ő is így gondolja. Ha meg jóban vagytok bármit meg lehet beszélni. És lehet hogy igazából bejön neked csak magadnak sem mered bevallani mert közben félsz hogy elveszítheted emiatt a legjobb barátodat :)
2017. júl. 8. 17:07
 4/7 anonim ***** válasza:
50%

szerintem te a szerelembe vagy szerelmes, és már lényegében akárki jó lenne akivel el tudnád magad képzelni. És mivel ő a legjobb barátod, ezt rá vetíted ki.

Hány éves vagy?

2017. júl. 8. 19:02
 5/7 A kérdező kommentje:

Utolsó honnan tudod te ezt? Nem is ismersz! Így is nem vagyok az a könnyen kapható

És 14 vagyok

2017. júl. 9. 10:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Honnan tudom? A leírásodból erre következtettem. A korod is megfelelő ehhez.

De őszintén, ha leugatsz mert válaszolok, holott mint jól írtad, nem ismerlek, akkor miért írod ki a kérdést? Te nem tudod mit érzel, én leírtam egy lehetőséget, de neked ez nem tetszett. Ennyi. De ha te se tudod, nekünk honnan kéne?

ha annyira akarod, csak fogja valaki azt írni, hogy szerelmes vagy, és akkor boldogan élhetsz majd a rózsaszín szemüvegeddel. De amíg nem vagy képes elviselni, hogy egy ilyen kérdésre nem tudunk pontos választ adni, csak találgatni, addig semmi értelme kérdést kiírni.

2017. júl. 9. 10:59
 7/7 anonim ***** válasza:
És egy szóval nem mondtam (írtam), hogy könnyen kapható lennél. Csak azt, hogy ő áll hozzád a legközelebb. A "bárki megfelelne" pedig arra volt, hogy ha helyette egy másik fiúval lenne ilyen a kapcsolatod, valószínű rá vetülne ki. De mivel teljesen elvetetted ezt, találd ki te, mit érzel.
2017. júl. 9. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!