Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A régi barátom írt nekem, én...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A régi barátom írt nekem, én meg most nem tudom, mit is érzek iránta?

Figyelt kérdés

2 éve szakítottunk, mert elköltözött, és a távkapcsolat nem működött köztünk. Utána szép lassan elfelejtettem őt, aztán megismerkedtem egy fiúval, akivel össze is jöttünk. Nos, vele is szakítás lett a vége. Utána par hónappal újra beszélgetni kezdtünk "csak úgy" a volt barátommal (akivel 2 éve szakítottam), én meg újra belészerettem. Pár hét után nem bírtam tovább, és bevallottam neki, hogy szeretem, ekkor kiderült, hogy ő meg még a szakítás óta szeret engem. DE NEM JÖTTÜNK ÖSSZE. Aztán egyre jobban eltávolodtunk, azóta nem is beszéltünk. Később szerelmes lettem egy osztálytársamba, akibe még mindig az vagyok, és akinél semmi esélyem. Most viszont írt nekem a régi barátom, és azt hiszem, újra előtörtek belőlem az érzelmek... Csak nem tudom, pontosan mit érzek. Meg ahogy megláttam a neten nemrég a képét... Asszem, újra érzek iránta valamit. Most meg ugye írt nekem... Nem tudom, válaszoljak-e. Azt mondta, még mindig szeret, és találkozni akar. Nem tudom, elfogadjam-e az ajánlatát, mert annak meg lehet, hogy az lenne a vége, hogy újra összejövünk, de a távolság szinte biztos, hogy megölné a kapcsolatunkat.

Jesszus, annyira tanácstalan vagyok! Mit tegyek??? Elfogadjam? De még magam sem tudom, mit érzek... Huh...

Köszi a segítséget! 😰

2017. jún. 6. 18:47
 1/2 anonim ***** válasza:
igen szerintem úgy van, ahogy mondtad.
2017. jún. 6. 18:49
 2/2 A kérdező kommentje:
#1 Kérlek, kifejtenéd bővebben? 😄
2017. jún. 6. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!