Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A barátom hazudott
Figyelt kérdés
A barátom amikor elment tusolni kapott messengeren egy üzenetet attól a lánytok akivel elottem akart osszejonni és nagyon tetszet neki,plussz ez a lány kijelentette h féltékennyé akar engem tenni és szétakar minket szakitani.ez a lány irt neki egy kacsintós smileyt mikor megkérdeztem h ez mi azt mondta h o nem irkált vele és nem tudja h miért irta .Én mondtam h irjon neki vissza de nem akart és kitörölte az üzenete. én elhittem hogy nem hazudik, viszont 1 hete hazamentem egyedül mivel bécsben lakunk beszélettem 1 lánnyal aki ismeri ezt a bizonyos lányt akiröl szó van és azt mondta h neki mondta hogy szoktak beszélni a barátommal.Nagyon mérges lettem. és felhivtam párom aki továbra is tagadta majd fél nap mulva elmondta h ténleg irkált vele de megbánta mert szeret. Annyit mondott h csak annyi volt h a lány ráirt h szia, ö irt vissza a lány megkérdezte h mizu vele, amire irt és visszakérdezte ugyanezt majd kilépet a beszélgetésbol és erre irt késobb a lány 1 smilelyt. Most ezt elhiggyem h csak ennyi volt? sokat veszekedtünk az elmult napokban és nem tudom hogy most nem e hazudik még valamit mivel sokszor keresett rá facebookkon meg olyan oldalakat néz hogy ,jócsajok...modellbook.vagy csak én fujom fel a dolgokat?2016. jún. 27. 17:30
1/7 A kérdező kommentje:
és a jelszavát is megváltoztatta azóta mert előtte tudtam most nem mondja el és félek hogy oka van rá hogy ne tudjam :(
2016. jún. 27. 17:35
2/7 anonim válasza:
én csak azt nem értem, hogy ha ilyen jóban vannak, plusz szét akar titeket szakítani és féltékennyé tenni téged plusz még a pasidnak is nagyon bejön, akkor miért veled jött végül össze és nem a másik csajjal?
3/7 Adelll válasza:
Jajj :( sajnalom.szerintem a helyesbe mindenki elbizonytalanodott volna.eleg gyanus h ugymond igy megvaltozott.hazudik meg mas jelszo..lehet nem tortent semmi komoly de nemhiszem h csam ennyi lenne.szerintem jobban meg kene beszelnetek.de ha aztmondja h megbanta es szerinted tenyleg komolyan mondja akkor viszon meg lehet minden a regi:)
4/7 A kérdező kommentje:
Azért nem jöttek össze mert akkor ez a lány nem akart komoly kapcsolatot,de valojában ezt én sem értem h mért igy történt és most mért viselkedik akkor igy ha régen nem akart összejönni vele
2016. jún. 27. 19:07
5/7 A kérdező kommentje:
Adelll én is pont igy gondolom ahogy te :( DE NEM TUDOM
2016. jún. 27. 19:08
6/7 anonim válasza:
1. Ha alapból csak ennyi volt a beszélgetése a másik csajjal, akkor mit bánt meg és mit sajnál? És miért nem mondta el rögtön?
2. Engem is zavarna ha valaki az üzeneteimet nézné és megváltoztatnám a jelszavam de az elsőből kiindulva lehet az is, hogy van még valami a telón.
3. Ha ilyen oldalakat néz és te tudsz róla... Ez alapból nem zavar téged?
Vagy nyomozd ki mint Sherlock Holmes vagy beszéld meg vele a dolgokat (bár ha hazudik úgyis mindegy), vagy szakíts. Nagyon mást úgyse tehetsz...
7/7 anonim válasza:
Na pont ilyen miatt szakítottam exemmel! Ő is tagadott mindent! Míg meg nem láttam a telójában h más lánnyal beszél,pedig megesküdött hogy nem beszél rajtam kívűl más lánnyal.Megnyitottam a beszélgetésüket.Visszaolvastam. Perverz üzeneteket váltottak egymással.Nekem ennyi elég volt,leordítottam a fejét és elkültem a g...ibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!