Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért kerül egy régi fiú...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kerül egy régi fiú barátom? (több lent)

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy van egy fiú akivel egy suliba járunk, egy évvel kisebb nálam.Aztán elkezdtünk irogatni egyre többet beszéltünk, beleszerettem a fiúba:(.ő nem tudom, hogy érzett, aztán összevesztünk már nagyon rég egy gyerekes marhaságon és azóta kerül és felém se néz.Pedig nem nagy dolog es bocsánatot is kértem többször, de nem használt semmit így már hónapok óta nem beszélünk.Miért kerül?Mit csinalhatnek ezzel?
2017. jan. 5. 19:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát írj rá, valakinek a legkisebb veszekedés is tönkreteszi az életét, ezen csak te tudsz változtatni, már ha akarsz, és a változtatás csak akkor érvényesülhet ha a fiú engedi, mert ha továbbra is kerül, akkor is változtatni kell csak máshogy, és nem felkapni a vizet és újabb veszekedést kezdeni.
2017. jan. 5. 20:02
 2/4 anonim válasza:
Min vesztetetek össze? Nagyon érdekel és itt úgy is anonim az egész
2017. jan. 6. 02:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Felesz vagy merszt jatszottam es azt mondta elege van a gyerekes jatekaimbol
2017. jan. 7. 07:47
 4/4 anonim válasza:
Hisztikiralyno a baratod :D
2017. jan. 7. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!