Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom mit érzek iránta,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit érzek iránta, teljesen összezavarodtam. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Már nagyon régóta jóban vagyok egy sráccal akivel egy hete össze is jöttünk. Mindig mondja hogy hiányozok neki (amimor nem vagyok vele természetesen) és hogy szeret. Én ilyenkor leblokkolok mert nem tudom mit mondjak. Imádok vele lenni,beszélgetni mindenröl, mindig megnevettet,..viszont amikor hazamegyek és nem vagyok vele nem érzem azt hogy hiányozna, sőt jólesik a kicsi egyedüllét. Néha facebookon még beszélgetni sincs vele kedvem valamikor meg alig várom hogy rámírjon és beszéljünk. Viszont nem tudom magamban eldönten hogy tényleg szeretem e. Amikor kimondja ezt a szót akkor olyan fura érzés fut át rajtam és "égni" kezd a fejem. És ha rágondolok hogy ezt mondja akkor is. Néha pillangók vannak a hasamban néha semmi..nem értem hogy mivan velem. Azt is szokom érezni hogy félek ettől az egész kapcsolat témától és legszivesebben kihátrálnék belőle de tudom ogy ezt nagyon megbánnám és ezért nem teszem.

Tudom hogy nagyon hosszan és összevissza írtam le mindent de most ez a zűrzavar van a fejemben is és nem tudom hogy mit csináljak, hogy szeretem e..szerintetek?

2017. jún. 3. 09:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha nem szereted, addig fölösleges.
2017. jún. 3. 10:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem szereted, csak félsz beismerni magadnak. Add át magad az érzésnek, és ne agyald túl, légy vele, élvezd az együtt töltött időt és ne félj a kapcsolattól.
2017. jún. 3. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!