Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nem ölelt vissza? Akkor...

Miért nem ölelt vissza? Akkor máskor megöleljem? Nem azért nem ölelt vissza mert nem akarta hogy megöleljem? Teljesen összezavarodtam

Figyelt kérdés

baráti társaságomban van egy fiú

mikor haza kísérnek a lányokat megszoktam ölelni, de őt eddig nem öleltem meg ( nem tudom miért talán féltem..)

egyszer megöleltem, de nem ölelt vissza ( rettentő hülyén éreztem magam azt hittem elsüllyedek)

utána 1-2 hónapig suli miatt nem találkoztunk

most megint találkoztunk de csak a lányokat öleltem meg és amikor mentem be halottam, hogy megkérdezi tőlük, hogy őt miért nem öleltem meg..

2017. ápr. 18. 20:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Tekintve, hogy lányok között az ölelgetés nem egy ritka dolog, ellenben ha fiú-lány között megy, akkor akár mást is jelenthet, főleg, hogy a fiuk nem szokták egymást ölelgetni... Lehet számára szóval többet jelentett akár.
2017. ápr. 19. 00:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Öcsi, légy következetes!

Ha a lányokat megöleled, akkor minden lányt ölelj meg!

Ha egyszer megölelted, a következő alkalommal is öleld meg!

2017. ápr. 19. 11:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Mmekkora pancser vagy utolso! xD
2017. ápr. 29. 07:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Légyszi a kérdésre válaszolj
2017. ápr. 29. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!