Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelent? Akkor megöleljem vagy ne?
Figyelt kérdés
jóba lettünk egy fiúval a barátaimmal
haza szoktak páran mindig kísérni
Akkor jött két lány és ő
A két lányt megöleltem mint ahogy mindig őt nem öleltem meg nem mertem vagy nem tudom..
Egyszer ugyanígy hazakísértek és megöleltem őt is de nem ölelt vissza (tök hülyén éreztem magam)
Utána nem öleltem meg soha
Ez volt téli szünetben
Most tavasziban megint találkoztunk és megint csak a lányokat öleltem meg és mikor mentem be akkor hallottam hogy megkerdezi tőlük hogy őt miért nem szoktam
Azt hittem multkor azért nem ölelt vissza mert nem akarja hogy megöleljem
2017. ápr. 18. 18:54
1/5 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy csak azért nem ölelt vissza mert nem számított rá, hogy megölelem?
2017. ápr. 18. 18:56
2/5 anonim válasza:
Azért nem ölelt vissza, mert zavarba jött. Elég sok pasi nem tudja ezeket kezelni. Olyanok se, akikkel csak haverok vagyunk
4/5 A kérdező kommentje:
Akkor szerinted maskor öleljem meg?
Azt hiszem kezdek beleszeretni, de nem akarom, hogy ezt megtudja, és félek hogy félre értené
2017. ápr. 18. 18:59
5/5 anonim válasza:
Az "agyatlan tinik idegesítő fa.szságai" rovatba írj legközelebb, ne a felnőtt párkapcsolatokhoz. Kösz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!