Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen összezavarodtam! Akkor most ez, hogy is van?
Az egyik legjobb fiú haverommal aki tőlem távolabb él úgy döntöttünk menjünk el bulizni! Nagyon jóba vagyunk tényleg és hiába barátok vagyunk annyira nem szoktuk ölelgetni egymást! Kicsit össze vagyok zavarodva mert a mostani buliba mindig odajött ha egy másik fiúval táncoltam hogy lekérjen tőle és minden percben csak ölelgetett és amikor megöleltem akkor éreztem hogy rettentő gyorsan ver a szive! Egyszer leültem mert elfáradtam de amikor leültem rögtön odajött hozzám és olyan közel ült hogy a szánk között volt 10cm távolság! Mikor pedig már mentünk haza akkor is megölelt és nagyon szorosan és alig akart elengedni! Másnap pedig már olyanokat mondott hogy nagyon szeret és én vagyok a mindene! Lehet hogy elkezdett érezni irántam többet is?
Bocsi egy kicsit hosszú lett!
Nem lehet cica,hanem biztos,hogy érez valamit. Előjött belőle a féltékenység a buliban.
A baj csak akkor van,ha te nem érzel semmit. Vagyis nem annyira baj csak valakinek lehet összetöröd a szívét. Na jó ez túl drámai. Mondjuk úgy,hogy inkább nehéz lesz neki elfogadni,hogy te nem szereted őt.
19L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!