Teljesen összezavarodtam, telefonok terén, már 1 hónapja keresem a megfelelőt. Melyiket választanátok?
Huawei P8Lite
Huawei P7
Huawei Y6 pro
Lenovo S90
Lenovo P70
Motorola Moto G
A lenovokon tényleg tönkremegy, illetve pocsék a mikrofon, és alig hallani telefonálás közben? Összeségben melyik érné meg?
+1 a Redmi 3 Pro-ra
Javítás annyira nem bonyolult, mivel magyarországi garancia van rá Eustockon, illetve a miui.hu fórumon találsz olyan ember(eke)t, aki foglalkozik javítással, ha a gari nem lenne érvényes az adott dologra :)
Ja az igaz tényleg nagy, először habár nagyon tetszett én nem is tudtam használni, meg hogy el se fog férni a kezemben, de mostanra már úgy megszoktam hogy a régi kis 4,5" es telefonom már teljesen idegen nekem. Nem tudom nekem nagyon bevált ez a telefon.
A javítását M.o.-n a WayteQ szervize végzi és gyárilag nyitott bootloaderrel adják az Eustockon.
Ha valami nagyobb márkát szeretnél akkor a legközelebbi akkor hát olyan kár de a G3-at én nem ajánlom mert sajnos tényleg túl gyenge a hardvere ahhoz a felbontáshoz.
Ha semmiképp sem jó az RN3 PRO akkor én ezt venném:
32GB: [link]
16GB: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!