Vernee Apollo Lite vagy Redmi Note 3 Pro-t választanátok?
Légyszi mondjatok valamit a Helio X20-ról is mert arról nem tudok túl sokat.
Indoklást is légyszi, hogy miért azt.
Nekem Redmi Note 3 PRO-m van, és nagyon elégedett vagyok vele, nem cserélném ez az Apollo Lite-ra habár az hardveres teljesítményben egyértelműen jobb ezen nem is kérdéses, bár szerintem a Redmi Note 3 Pro teljesítménye bőven elég mindenre.
Hát a Helio X20 leglényegesebb újítása az hogy most már nem csak nagy és kis teljesítményre kihegyezett magok vannak hanem van egy középfok is tehát így néz ki: 2x Cortex A72 @2,3Ghz(magasfokú teljesítmény); 4x Cortex A53 @2,0Ghz(középfokú teljesítmény); 4x Cortex A53 @1,4 Ghz(kis teljesítmény). Így jön ki a Deca-Core(10 magos). Emellett a gpu is fejlődött.
Hát nem tudom, én nekem nagyon megtetszett a ez a telefon meg a MIUI is, de ez már szubjektív. Az viszont egyértelműen objektív hogy hardveres erőben az Apollo Lite jobb(Redmi az kb 75k antutun, az Apollo meg 90k kb).
xiaomi épkézáb telefonokat csinál
az, hogy papiron nagyobb teljesítményüek a részegységek, az még nem jelent semmit
mert azokat csak megveszi a gyártó, de az összerakáshoz meg összehangoláshoz már TUDÁS kell.
ráadásul sok kinai "márka" csak annyiból áll, hogy megvesz valami ún whitelabel, azaz márka nélkülinek gyártott telefont a csingcsung mobiltelefongyár kft-tól és ráteszi a saját logóját. Meg valami gagyi szotfvert összetákolnak.
nem igazán sok a hozzáadott érték
Mondjuk a redmi note 3 pro sem olyan nagyon jó, mert müanyag a hátulja.
mi3, mi4 is van már ezen az áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!