Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most mit csináljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Egy fiú nagyon sokáig tetszett (még mindig az esetem) nekem, szemezgettünk, küldtünk egymásnak jeleket, viszont nem lépett egyikünk sem. Úgy voltam vele, hogy majd kezdeményez ő, ha akar... Nem történt meg. Én makacsul fogtam fel a helyzetet, talán hiba volt. Egy idő után végleg feladtam, de most ott tartok, hogy hiányzik. A gond az, hogy nem tudok kiigazodni rajta, ezért is engedtem el a reményét annak, hogy ebből lehet valami. Lépjek én? Hogyan?

2017. júl. 4. 17:19
 1/3 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem lépj.

Én is így gondoltam, hogy "Ő a fiú, lépjen Ő".

Aztán nem lépett. Én adtam meg a kezdő löketet, csak szimplán annyit kérdeztem, hogy szerelemes-e valakibe. Innen tovább beszélgettünk, faggatóztam.

Azóta már 2 éve boldogítjuk egymást....

2017. júl. 4. 17:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Beszélgettél már vele? Mivan ha félénk a srác? Szokott szemezni?

Hány évesek vagytok?

2017. júl. 4. 21:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Beszélj vele, túllépni nehezebb.
2017. júl. 5. 19:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!