Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mihez kezdjek ilyen helyzetben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mihez kezdjek ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel tavaly nyár óta úgymond szorosabb a kapcsolatunk és sokszor volt hogy csókolóztunk is hétvégente.Eleinte mondta nekem sokszor hogy szeret és én is belé szerettem.Annyira hogy elég hosszútávra terveznék vele ha hagyná.Aztán mire tél lett megváltozott az egész dolog és elkezdett más lányokkal is smárolgatni előttem, viszont ugyanúgy áthívott magához hogy aludjunk együtt mert szüksége van rám(tényleg csak alvásról van szó!).Újabban már csak részegen mondogatta hogy így meg úgy szeret, józanon viszont eléggé bunkó volt és azt mondta hogy neki szüksége van más lányokra mert ez imponál neki hogy ennyi lánynak bejön.Mondtam neki hogy akkor felejtsük el egymást, fejezze be hogy folyton hív magához ha részeg.Erre csak azt mondta hogy küldjem el akkor a faszba. De így se továbblépni nem tudok, se vele lenni. Akármi tanács,javaslat?
2017. júl. 3. 18:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Zárd ki az életedből!!!
2017. júl. 3. 19:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a srác semmit de semmit nem érez irántad. Csak akkor kellesz neki amikor nincs más. Kihasznál téged és az lenne a legjobb ha hagynád őt a francba. Egyáltalán nem érdemel meg téged.
2017. júl. 3. 19:33
 3/3 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy ki akarom zárni és már 1 hónapja ezzel próbálkozom,viszont volt egy másik barát jelöltem és nagyon féltékeny lett rá , még én voltam a hibás hogy nem veszem őt figyelembe és csak úgy behozom a társaságba.Ha folyton utánam fut nem bírok elszakadni tőle de ő ezt nem érti meg.A másik srác tökéletes is lett volna de folyton az járt a fejemben hogy ez egyáltalán nem olyan mint amilyen az adott illetővel volt mindig is.:(
2017. júl. 3. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!