Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne veszítsem el, de ne őrüljek meg? (bővebben lent)
Van egy lány barátom, akibe én úgyérzem beleszerettem.. Őszintén fogalmam sincs, hogy van-e esélyem vagy marad a friendzone.. Soha nem éreztem ilyet, hogy valakivel tényleg barátként kezdek el beszélni és egyik pillanatról a másikra azon kapom magam, hogy őt én nem a barátomként szeretném megölelni.. Sok dolog van, ami miatt nem lehet esélyem, de sok olyan is, ami miatt lehet, de ezeket most nem részletezném.
Nagyon sokat vagyunk együtt, sétálunk beszélgetünk, egész nap beszélünk minden internetes platformon. Általában kiülünk valahova pár sörrel és csak beszélünk órákon át, mintha randiznánk, de mégsem, vagyis én annak élem meg, de nem az.. Aztán általában ő pár sörtől ittas állapotba kerül, persze nem a durva agyhalott részegség, de akkor belém kapaszkodik vagy átölel és úgy sétálunk. Minden alkalommal ha összefutunk ismerősökkel megkérdezik tőlünk, hogy együtt vagyunk-e, de sajnos azt kell mondanom, hogy nem.. Ez így megy lassan 2 hónapja, se előre se hátra nem halad a dolog, néha egyértelműen az jön le, hogy egy apró esélyem sincs, máskor meg olyan az egész, mintha együtt lennénk..
Konkrétan nem szeretném közölni vele, hogy szeretem, mert azzal tönkre tehetem az egész, nevezzük "kapcsolatunkat", de ha így marad a dolog én beleőrülök ebbe.. Félek attól, hogy megint elveszítek valakit, aki fontos és nincs elég bátorságom kockára tenni ezt az egészet..
Ha volt már valaki hasonló helyzetben és volna 1-2 tanácsa, azt nagyon megköszönném! :)
Ja és 18 évesek vagyunk mindketten!
Voltam. Még egészen fiatal koromban. Én a lány részéről írok.
Nagyon úgy néz ki, hogy ő tényleg csak barátként kezel téged. Ki tudja miért, de így van.
Ha nem így lenne, már rég lépett volna a reakcióidra. De nem lépett. Semmit se.
Mindig a nő választ. Leadja a jelet. Ezt soha ne felejtsd el.
És ez itt most nem történt meg.. Megtörténhetett VOLNA, de nem történt meg.
A nő választ, leadja a jelet, de ---> a FÉRFI lép!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!