Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan veszítsem el a szüzességem? 18f
Eddíg hallgattam a várjazigazira, meg csak sodródj az árral majdjönazmagától stb.. Dumákra, de már nagyon unom hogy még mindíg az vagyok és szeretném elveszteni.Volt fesztiválon nem jött össze, nem is olyan könnyū ott mint ahogy gondoltam. Tippek hogy még hol próbálkozzak?
Nincs kedvem még 36 évesen is"várniazigazira" meg "sodródniazárral"
Ez van meg a ne dobd oda magad szövegre a válaszom :nincs is rá lehetöségem, de örülnék ha végre "odadobhatnám" magam valakinek XD
Menj el prostihoz. De ne utcaival akard, azok irtozatosan gazosak, siman osszeszedsz toluk valamit. Lakasoshoz menj, draga, de ok rendszerint apoltabb kulsejuek, igenyesebbek.
Egyebkent kar, hogy ennyire ketsegbe vagy esve. Nem egy ember van, aki 20+ evesen veszti el, megis teljesen normalis lesz kesobb. Sot, vallasos csaladokban a par gyakran a naszejszakan hal eloszor, de ettol meg emberek maradnak (mas kerdes, hogy ezt nem tamogatom). Nem az szamit, hany evesen veszted el, nincsen rad irva. Amugy meg ha netan a haverok nyomasara panikoltal be ennyire, csak mondom, siman lehet, hogy nemelyik kamuzik ;)
Az eredendő pobléma te magad vagy.Mert egy valamire való fiú először barátnőt szeretne és nem vaktában elveszteni a szüzességet...Hála a magasságosnak elég alacsonyra tetted a mércét amihez csak nehany fizetős r.i.b.a.n.c.n.a.k lesz ingere megugrania, a többiek meg szánnak, hogy csak az elvesztesben gondolkozol....
Ui.:Ne várj az igazira, cselekedj! De nem lennék ujra 18 ilyen muja tinik között. ...
Először inkább kapcsolatra kéne vágynod nem? Nem tudom, hogy mostanában miért lett ennyire ciki a szüzesség, a korosztályban.. Én éppen hogy minél tovább szerettem volna az maradni.
A baj az, hogy amíg neked csak szex kell, azt érezni fogják a lányok :) Inkább hagyj fel ezzel, és ismerkedj. Ha valaki felkelti az érdeklődésedet és szerelmes leszel, aztán szereted, úgy amúgyis jobb. Érzelem nélkül nem az igazi, sőt.
18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!