Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor találom meg azt a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bella@2016 kérdése:

Mikor találom meg azt a Valakit akivel leélem az életemet vagyis, hogy jövök rá arra hogy Ő az igazi, hogy ismerem fel, honnan fogom tudni hogy Őt ne veszítsem el?

Figyelt kérdés
2016. júl. 2. 14:16
 1/10 anonim ***** válasza:
Augusztus 6-án.
2016. júl. 2. 14:18
 2/10 anonim ***** válasza:
39%

Jajj BElla hát hol van a te Edwardod?? :D.. Elment egy cámpírral mi? :D

Öhm akkor tudod, hogy szerelmes vagy, hogy mikor engeded elmenni, akkor tudod mekkora hibát követsz el .-. és mindent megteszel, hogy visszaszerezd

17F

2016. júl. 2. 14:19
 3/10 A kérdező kommentje:
Honnan gondolod? :D
2016. júl. 2. 14:20
 4/10 A kérdező kommentje:
Értem köszi szépen mind2-töknek!! :D :D
2016. júl. 2. 14:21
 5/10 anonim ***** válasza:
39%

2-es vagyok

*vámpírral

2016. júl. 2. 14:23
 6/10 A kérdező kommentje:
És pld. az utcán vagy az új sulimban vagy ilyen nyilvános helyeken vagy ilyesmi...?
2016. júl. 2. 14:25
 7/10 A kérdező kommentje:
Ott hogy ismerem fel?
2016. júl. 2. 14:26
 8/10 anonim ***** válasza:

Öhm..

Ismerkedtél már valaha?? Ez olyan, mint a lottó :D Elég kicsi az esélye, hogy egyből elvidd a főnyereményt :3

2016. júl. 2. 14:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Sok békát kell megcsókolnod, amíg valamelyikből királyfi lesz. Sőt, mostanában a csók nem is elég, le is kell cummantanod őket:D
2016. júl. 2. 14:36
 10/10 A kérdező kommentje:
Jaja köszi az összes tippet nagyon nagyon köszönöm...amúgy már voltak páran de egyik sem nyer de az egyiket igazán szerettem nem is tudom mért minden tettszett benne de elment mégegy esélyt nem adott azért gondolom ez egy jel Istentől hogy nem ő az iazi
2016. júl. 2. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!