Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez mi lehet? Örüljek, vagy ne?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mi lehet? Örüljek, vagy ne?

Figyelt kérdés
A történetünk egy éve kezdődött. Nekem akkor már tetszett egy ideje, és az egyik buliban az egyik barátnőm összehozott vele. (csak egy csók volt) Viszont, utána smárolt egy másik csajjal (a haverjai egész éjjel azon voltak, hogy összehozzák őket), de semelyik csókból nem lett semmi. Engem utána basztattak vele a haverjai, az egyikük fényképezgetett, és (gondolom Neki) képeket küldözgetett rólam. Aztán a nyár miatt ez elmaradt, majd a fényképezgetés újra elkezdődött szeptemberben. Magával a sráccal azóta nem találkoztam, most viszont hazajött, és sokat van a közelemben (egyik haverom legjobb barátja). Ha egyedül vagyok nem ismer meg, ha többen vagyunk, köszön, hogy sziasztok, viszont ma mondták, hogy annak ellenére, hogy én nem nézek rá, ő folyamatosan figyel engem.Én próbálok rá sem nézni. Miért lehet ez? Ő 19, laza nagymenő srác, én 17, kicsit visszahúzódóbb lány.

2015. jún. 7. 21:30
 1/5 anonim ***** válasza:
hát serintem itt nem lesz több csak egy csók volt és régen de ha szeretnél valamit tegyél értee
2015. jún. 7. 21:34
 2/5 anonim ***** válasza:

" Ha egyedül vagyok nem ismer meg"

Felejtős!!!!

2015. jún. 7. 21:37
 3/5 A kérdező kommentje:

Pontosabban szólva megismer, tökéletesen tudja, ki vagyok, de nem köszön.

Csak azt nem értem, miért történik az, ami. Ha nem érdeklem, miért figyel? Miért fényképezget a haver? Nem sokkal azelőtt, hogy megjött, voltam egy buliban, ahol az egyik közös ismerősünk megkérdezte, hiányzik-e, mert PONTOSAN ekkor és ekkor érkezik. Nem értettem, és azóta sem értem a helyzetet. Főleg a figyelős részét.

2015. jún. 7. 21:44
 4/5 anonim ***** válasza:
ó, atya ég! állj a lábadra, azt hiszed a gyk-s válaszokból megtudod, hogy mi lesz? nem vagyunk jósok. tegyél valamit, ha kell a fiú, hanem, akkor akadj le róla. dumálj vele, mást senki nem tud mondani
2015. júl. 13. 09:37
 5/5 anonim ***** válasza:

Már a visszahúzódóbb lányoknak is ezek a magukat lazának és nagymenőnek tartó srácok kellenek? Nem csodálkozom, hogy hónapok óta nincs senkim........

A kicsit visszahúzódó lányok nem buliban csókolóznak nagymenő srácokkal.

Örülj-e neki? Minek? Annak, hogy már aznap éjjel mással csókolózott? Nem hinném, hogy ebből tartós kapcsolat lenne....Legyen már egy kis eszed, annyi normális srác van..

2015. júl. 21. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!