Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk ti ossze jonnetek egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti ossze jonnetek egy lannyal aki magasabb nalad? (Tobbi lent)

Figyelt kérdés
mar sok fiu mondta hogy nagyon szep vagyok de mindegyikuknel magasabb 168/cm 12/L de most meg fiatal vagyok a pasizashoz de felek hogy majd kesobb nem lessz egy fiu se akinek bejovok majd mert tul magas vagyok?
2017. júl. 2. 21:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem kifejezetten tetszik valamiért amikor egy lány magasabb nállam :D Nincs ezzel semmi gond. :)
2017. júl. 2. 21:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Biztos hogy fogsz még nőni, de szerintem ne aggódj ilyenek miatt😊.
2017. júl. 2. 21:53
 3/6 anonim válasza:
Hidd el, a fiúk is meg fognak nőni és lesz nálad magasabb. :) Mire olyan idős leszel hogy pasizz nem lesz baj a magassággal.
2017. júl. 2. 21:53
 4/6 anonim válasza:
Amíg nem éred el a 176 cm-t addig nincs baj :) De ha eléred akkor sincs baj.
2017. júl. 2. 22:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Az unokatesóm is kb annyi lehetett 12 évesen.Most 17 éves és 183 cm.Vannak vele rendesen problémái.

Tanévzárón egy fiú,aki mellette állt,azt mondta,menjen arréb tőle,mert viccesen néz ki mellette. :D Persze ezt csak baráti cukkolásból,mivel jóban volt minden osztálytársával.Mehetett volna kézilabdásnak,mert lett volna hozzá adottsága meg lehetősége is.Végül nem tudom,miért az epitészmérnöki mellett döntött. :D

2017. júl. 2. 22:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha tetszik a csaj és énis neki akkor ja
2017. júl. 3. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!