Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Baj ha egy lány magasabb egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha egy lány magasabb egy fiúnál?

Figyelt kérdés
Tetszik egy fiú és én is tetszem neki és ez tök szupi de tényleg...kár hogy magasabb vagyok nála... 8cm... Szerintetek ez nagy probléma? Titeket zavarna? Előre is köszi! 16/L

2017. jan. 29. 19:34
 1/9 anonim ***** válasza:
82%

IGEN. nem jöhettek össze, mert magasabb vagy nála és fújcsi, hogy fognak nézni rátok. Főleg rád, mert azt fogják hinni, hogy zsiráf vagy.

De lehet h tök cukik leztek és azt fogják hinni, hogy egy anyuka és a kisfia mennek kézenfogva *-*

2017. jan. 29. 19:37
 2/9 anonim ***** válasza:
71%
Minek kerded meg megint?? A srac 163 vagy akoruli te meg 171.. Nem hiszem hogy huh de eszreveheto dolog kb mindenki letojja amugy.
2017. jan. 29. 19:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretitek egymást akkor a magassaság nem számít, Én és a volt barátnőm is így voltunk sokan csesztettek is miatta de nem foglalkoztunk vele
2017. jan. 29. 19:45
 4/9 anonim ***** válasza:
53%

Ba széki minek kérdezed meg mar harmadjára is ujra?! Tudod mire való a "kerdes kiemelése" gomb?? Ad 1.

2. Ha ennyiszer képes vagy feltenni egyetlen kicseszett kérdést, akkor ez a tény teged zavar tehát mégsem szereted annyira a srácot.

Ui.: Ha mégegyszer felteszed ezt a kérdést, en öngyilkos leszek 😇

2017. jan. 29. 19:50
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Anyu 5 centivel magasabb, mint apu. Mégis összeházasodtak. :)

Volt évfolyamtársam egy fejjel alacsonyabb volt, mint a barátnője.

Én meg jártam egy nálam 25 centivel magasabb lánnyal. Se nekem, se neki nem okozott problémát.

2017. jan. 29. 20:10
 6/9 A kérdező kommentje:
Bocs,de én először teszem fel ezt a kérdést és aki ilyeneket ír azt én fogom felakasztani 😇 kösz
2017. jan. 29. 20:39
 7/9 anonim ***** válasza:
48%
Egy igazi rossz fiú van közöttünk. :D
2017. jan. 29. 21:27
 8/9 baby011 válasza:
76%
Mi koztunk par cm van parom magasabb megis ot picit zavarja a dolog de sztem ez nem gaz
2017. jan. 30. 17:08
 9/9 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszi!
2017. jan. 30. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!