Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-30 centivel magasabb pasi!?
Lanyok,fiuk titeket nem zavar(na) egy ilyen felallas?
Tudnatok olyan kepeket kuldeni/Linkelni!? Mert kivancsi vagyok hogy, hogy nez ki ez a felallas!
Szerintem 20 centi még nem vészes. De 30 sem igazából. Van persze akit zavarna, de nem ez a meghatározó. Én 155 centi vagyok, nem fogom emiatt csak az alacsony pasikat észrevenni. Ráadásul ha a lányon magassarkú van már nem is vészes a különbség (rajtam mondjuk mindig az van...)
Szeretem a magas fiúkat! Én 166 cm vagyok... Egy 186 cm-s pasi már oké :3
De ne legyen ropi alkata... Én se vagyok sovány... Hülyén nézne ki. :D
17L
Chopen, nem mindenkinek tetszik ám, ha egy lány sovány... A barátomnak sem. Kb 18 cm van köztünk.
Köszönöm, hogy a válaszomat ezért lepontoztad, szerintem nem volt vele semmi probléma, viszont a te megjegyzésed sértő volt. Fogyjak le? Ha én plusz 8 kilóval érzem jól magam, akkor miért fogyjak? Ha a páromnak nem tetszenék, már rég elhagyott volna egy "sovány" lányért... De nem tette! Mert szereti, ha van mit fogni, nem böki a csontom... Kicsit gondolkodj el magadon, mielőtt másokat megbántasz... Te tökéletes vagy talán?
(#2 voltam...)
Jézusom, kössetek még belém!
Sportolok. Nem vagyok lusta. Csak éppen rólam nehezebben mennek le a kilók... De most ez titeket miért zavar? Nem, nem kell nekem izomkolosszus, a barátomnak is van kis pocija, és nem zavar.
De ezt ti is tudjátok, hogy hülyén nézne ki egy 185+ cm-s, 55 kilós srác és egy 166 cm-s 68 kilós lány...
A magas-vékony és az alacsony-husis nem jó párosítás na... (Meg mellesleg, ha már fiúról/férfiről van szó, ne legyen vézna. Ez az én véleményem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!