A csajok miért mindig a magasabb srácokkal közösködnek/vannak társaságban?
#1: És ez tényleg így van? Úgy értem van egyenes arányosság a magasság és a péniszméret között? :O
Btw nekem 16 hosszú, de ezt nem tudom melyik kategóriába sorolni vagy hogy szégyelljem-e.
magassag es peniszmeret kozott en meg nem tapasztaltam osszefuggest.
amugy meg valaszom : en meg nem lattam olyat, hogy csak magas sracok vannak tarsasagban, szval te azt a peldat latod, en meg ezt, igy kijon , hogy vegyes a felosztas a gelerikben.:)
nem, tényleg azt hiszik, h akkor a farkuk is nagy :'D barátnőmmel múltkor chateletünk fiú ügyek stb, mutatott egy oszttársáról képet, mondta, h rohadt magas, majdnem 2 méter. aztán hozzá tette, hogy "vajon akkor mekkora lehet a farka?" és nem viccből mondta :p
fun fact: azóta összejött meg szakított is vele, kb 17cm-es a szerszáma, ami azért az erős közepes kategóriába esik
#7: Mindenhol. Budapesten/vidéken, egyetemen ill. környékükön/sétálóutcákban/parkokban stb. Általános jelenség a fiatalok között.
#8: Természetesen a kivétel erősíti a szabályt. Gondolom nem a te példádat akarod általános érvényűnek tekinteni, de ehhez elég kinyitni a szemedet, hogy belásd igazam van.
9#
"A kivétel erősíti a szabályt"
Na, megtaláltad a másik kifogás dumát. De mindegy. Nem vitatkozok veled, engem teljesen hidegen hagy, hogy egyedül fogod leélni az életedet a tévképzeteid miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!