Mit gondoltok? Ciki ha nem iszom Alkoholt társaságban? Meg amúgysem iszom alkoholt. És nem is Dohányzom.
Maga a tény önmagában nem ciki, csak lehetőleg ne kövesd azt a felfogást, mint sokan mások, hogy "én sokkal különb vagyok a többieknél, mert én nem iszok alkoholt".
Mert szerintem az már ciki, ha valaki emiatt, sokkal többre tartja magát másoknál.
Cikinek persze hogy ciki, ez nem is vitás, ellenben nagyonis HELYES hogy nem iszol és nem dohányzol! Én sem teszem.
Sajnos, a mai idióta világban sok dolog számít cikinek, ami pedig helyes. Ami engem illet, nem szeretek cikis helyzetbe kerülni, ezért egészen egyszerűen nem is megyek olyan társaságba ahol ez ciki. S mert mindenütt ciki ahol isznak illetve dohányoznak, egyáltalán nem megyek olyan helyre ahol akár a gondolata is felmerülhet annak, hogy nekem alkoholt kéne fogyasztanom. (vagy rágyújtani). Neked is ezt ajánlom.
Ellentétben azzal aki itt fentebb valahol azt mondta, ne tartsd magadat különbnek ha nem iszol és nem cigizel, én felvállalom azt a nézetet hogy de IGENIS aki nem iszik és nem dohányzik, az KÜLÖNB! Na de ha különb, akkor nincs is szüksége azokra a „haverokra” akik kinézik őt maguk közül csak mert nem ereszkedik le az ő primitív szintjükig hogy igyék vagy dohányozzék. Tehát ezekkel ne is tartsd a kapcsolatot, keress normálisabbakat.
Amennyiben ezek miatt elítélnek és frusztál a környezeted, akkor nem az, hogy ciki, hanem gáz a a környezeted, keress egy másikat.
Én is dohányzom és iszom, de nagyon nem zavar, ha valaki nem iszik sört, vagy éppen nem megy ki velem rágyújtani....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!