Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit gondoltok? Ciki ha nem...

Mit gondoltok? Ciki ha nem iszom Alkoholt társaságban? Meg amúgysem iszom alkoholt. És nem is Dohányzom.

Figyelt kérdés
2016. aug. 25. 20:06
1 2
 11/15 ququcs válasza:
Helyes, ne is tedd! Nem ciki!!!
2016. aug. 29. 14:08
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem az a ciki, ha valakinek az a ciki, hogy Te nem alkoholizálsz és füstölsz!!!!!!

Ha a társaság ezt nem tudja-akarja megérteni, akkor nem érdemes őket a barátaidnak nevezned, mert nem azok!!!

2016. aug. 29. 14:38
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem ciki. Egy idő után (ha igazi barátaid vannak) akkor már gondolni is fognak rád és nem csak pia lesz hanem pl gyümölcslé és üdítő. Nálunk így működik. (mondjuk mi azért lassan 10 éve barátok vagyunk)

A cigi meg nálunk gáz szerencsére. Volt akik próbáltak csapódni a mi 6-7 fős kis csapatunkhoz, de ki hullottak mert dohányoznak, köztünk meg senki se.

2016. aug. 30. 10:14
 14/15 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem ciki, csak furán fognak nézni rád az emberek. Amúgy dicséretre méltó :)
2016. aug. 31. 09:18
 15/15 Kanderanszky György ***** válasza:

Én sem iszom egyáltalán, se társaságban, sem otthon. Dohányozni csak a pipát próbáltam ki egy évig, de azt sem társaságban és mivel nem éreztem jónak, elhagytam hamar. Kamaszkorunkban ez elég cikinek számított, folyton zaklattak vele. Kocsmába se jártam emiatt. A cigifüst és az alkohol szaga miatt rosszul éreztem magam.

Vannak persze helyzetek, mikor a kocsmázás nem elkerülhető, ha az ember egy közösségből nem szeretne az átlagosnál jobban kilógni.

Később megtanultam megoldani a problémát, ha nagyon erőltetett valaki. A pincérrel meg volt beszélve, hogy milyen színes, de alkoholmentes italokat szolgáljon fel azonos kiszerelésben, mint az asztaltársaimnak. És bármit is rendeltek nekem, a pincér mindig így járt el. Senki se tudta meg soha, miért nem lehetett engem leitatni, a pincér meg hallgatott, mert Ő is egy cimbora volt és mert pont Ő látta/tapasztalta, milyen szánalmas emberi roncsot tud az alkohol az emberekből csinálni, ha az élet úgy hozza...

2016. szept. 1. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!