A csajok miért mindig a magasabb srácokkal közösködnek/vannak társaságban?
Figyelt kérdés
Gólyabálokon mindig velük akarnak táncolni, a bulikban velük szelfizgetnek, velük bratyiznak akárhol látom őket. A sétálóutcákon is mindig azt látom, hogy 1-2 csaj mindig 2-3 colos gyerek társaságában lötyög a kávézóban vagy az egyetem környékén is szinte mindig ilyen legalább 180-185 centis szépfiúkkal társalognak. Miért ennyire szoros a körükben ez a kasztosodás és miért irtóznak ennyire az alacsony pasiktól? Most egyáltalán nem a párkapcsolat hanem társaság/barátkozás szempontjából közelítem meg az egészet (a társkeresés szempontjából már nem is izgat, mert tudom, hogy felesleges emiatt rinyálnom). Oké, hogy én is a 170 centivel a hobbit kategóriát képviselem, de komolyan ennyire cink az alacsony pasikkal történő szimpla interakció is? Mert hogy pokoli ritkán látok csajokat 175 alatti huszonéves srácokkal egy társaságban az egészen biztos. És higgyétek el, ezt nem mesélem be magamnak, csupán a tapasztalat beszél belőlem.2016. dec. 4. 19:31
11/17 Someone Alone válasza:
Kérdező, nincs igazad.
De hiába mondom...
12/17 anonim válasza:
Mert férfiasabbak, vagányabbak, menőbbek, tekintély parancsolók. Sugárzik róluk, hogy tele vannak önbizalommal, mert a többségnél magasabbak, másokra szó szerint lenéznek.
14/17 anonim válasza:
Az en kornyezetemben tobb alacsony van mint magas. Es a legkisebb korul vannak a lanyok, fiuk, sztem nem magassag kerdese ez hanem teljesen mas.
En most 16 evesen 192cm magas vagyok, es ha mar felhoztad a penisz meret es a magassag kozotti egyenes aranyossagot akkor elarulom h ez nalam igaz, 21cm.[kis ember nagy bottal jar, nagy ember meg meg nagyobbal ;)]
15/17 Norbert:3 válasza:
A péniszméret örökletes.és a lányok sokkal jobban hajlanak a magasabb fiúk fele ez tény ne kérdezd miért..de attól még az alacsonyabbaknak is lesznek baratnőjűk.:D
16/17 anonim válasza:
nekem mindegy ki milyen magas :D lényeg hogy jófej legyen és ne bunkó
17/17 anonim válasza:
KÉSŐ: De sok olyan romantikus sorozat/könyv/anime van, amiben mindig megjegyzik hogy "Lekellett hajolnia hozzám mivel 1 fejjel magasabb" "A mellkhasába nyomtam a fejem" Meg hasonló.Ezt teszik cukivá.Ezért kell a magas pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!