Mikor társaságban szex a téma, mennyire vagytok őszinték?
"Munkahelyen a fiúk" .. "felhozzák a szex témát"
"..hülyülés, és kis beszólogatas."
Biztos munkahely ez? És miről pletykálnak még a kisfiúcskák?
Inkább új munkahely / társaság felé néznék, de tényleg borzasztóan szőrnyű amit írtál.
Személy függő .Szerintem ez mindenhol fel jönn mint téma.Idö kérdése csak.
Aza érdekes valaki el felejti a multját .Aztán rá csodálkozik a dolgokra."létezik kollegák közt szex kapcsolat ??van ilyen"??? ( Iletö nö )
Egyáltalán nem vagyok öszinte és kerülöm a témát, ha muszáj elviccelem. De nagyon utálom az egészet... Szerencsére most már normális munkatársaim vannak, akik nem csak farkukról tudnak beszélni, de így is akadnak kínos szituk.
Számomra bonyolítja a helyzetet hogy meleg vagyok, de ha hetero lennék se akarnám kibeszélni munkahelyen a szexuális életemet és utálom hogy mások rámerőltetik a sajátjuk kitárgyalását. És rohadtul álszent dolog hogy ez a többség szerint tök normális, de ha én csak megemlíteném a Páromat akkor máris magamutogató b_zi lennék.
Társaságtól függ.
Általában ha rákérdeznek benyögöm hogy 40 macska. Ez azért jó mert ilyenkor elmosolyodnak és nem kérdeznek tovább. Azt hiszik viccelek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!