Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tenni?
9 hónapig tartó kapcsolaton vagyok túl ami miatt 7 hónapig szenvedtem, úgy voltam vele, hogy sose lesz vége, nem lesz más aki újra megdobogtatná a szívem, erre jön egy srác és levett a lábamról egyből. De van barátnője, így nem is közeledtem felé, de ő igen. Egyik este sokáig beszélgettünk és már majdnem összejöttünk és úgy volt hogy szakít a barátnőjével amit megmondott neki de mégis együtt maradtak. Közben ugyan úgy néz meg jön beszélgetni mivel egy helyen melózunk de faceről letíltott. Az apukája is megmondta ahol egyszer vita volt ott mindig is lesz és rá fog jönni hogy hibázott hogy nem hagyta ott és jött össze velem. Piszkálni piszkál kötekedik ez azért mert gondolom nem vagyok neki közömbös,de ezzel csak eltávolít maga mellől.
szerintetek? mit kén tenni?
Két gyerek vagytok.
Te azért,mert elviseled,hogy valaki a barátnője ellenére neked csapja a szelet.
Ő meg azért,mert barátnője van,de neked csapja a szelet. Egy komoly ember nem viselkedik így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!